USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Військовим нарешті закрили зарплатні борги

6 Травня 2014 10:29
Міноборони врешті закрило зарплатні борги перед військовослужбовцями та мобілізованими.

Зарплати військовослужбовцям та мобілізованим за квітень перераховані у повному обсязі, запевняє заступник міністра оборони.

Зі слів Ігоря Кабаненка, у відомстві знають про проблему недофінансування і намагаються зробити все можливе для того, щоб у травні ситуація не повторилася, повідомляє 5 канал.
Грошове забезпечення, мовляв, по квітень включно було перераховано 2-го травня. Надалі розробляється механізм для того, щоб усе робилось швидше, "бо не в простих умовах ми знаходимось".

Нагадаємо, військові і мобілізовані до лав Збройних сил України масово скаржаться на те, що отримали лише по півтисячі гривень заробітної плати, тоді як їм обіцяли вдвічі або й втричі більше.

Щодо скарг на умови проживання та харчування мобілізованих, - це питання, також намагаються вирішити, - повідомили в Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гефрейтор Показати IP 6 Травня 2014 11:13
Військовим нарешті закрили зарплатні борги: ага, закрили... брешіть...
військовий Показати IP 6 Травня 2014 12:16
Чомусь закриття боргів не відчувається. як не має зарплати так і не має.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus