USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Яценюк перераховує зарплати військових у банки, де крадуть гроші*

1 Жовтня 2014 11:35
Кабінет міністрів зобов'язав силові міністерства і відомства до 1 листопада перевести всіх силовиків на отримання заробітної плати в державні банки, якими сьогодні в Україні є "Ощадбанк", "Укрексімбанк" і "Укргазбанк".

Як йдеться в протоколі КМУ №76, текст якого прийняли чиновники "для службового користування", до 1 листопада силові відомства повинні укласти договори про виплату зарплат тільки з держбанками. Хоча ця норма суперечить статтям 24 та 25 "Закону про оплату праці ", яка забороняє роботодавцям встановлювати обмеження при виборі співробітниками способу отримання зарплати.

Тим часом, співробітники правоохоронних органів затримали двох працівників одного з відділення "Ощадбанку" Львова за обвинуваченням у привласненні чужого майна в особливо великих розміру та службовому підробленні. Про це інформують Факти.

"Встановлено, що напарники-фінансисти привласнювали кошти, які громадяни мали намір покласти на депозити банку, а вкладникам оформляли і віддавали фіктивні депозитні рахунки. Спочатку банкірам інкримінували крадіжку 500 тисяч гривень, але потім під час слідства ця сума збільшилася до півтора мільйона гривень, а кількість постраждалих склала 25 чоловік. Нині слідство стосовно зловмисників закінчилося, обвинувальні акти спрямовані в Личаківський районний суд", - повідомили "Фактам" в прес-службі прокуратури Львівської області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 11:59
Правільне рішення! Треба підтримувати державні банки, а не олігархів! А працівники-вори всюду
Вінстон Показати IP 1 Жовтня 2014 13:00
Люди дорогньки! Дивіться на заголовки, це чистої води заказуха перед виборами. Зірочку після заголовку бачите? Оце означає, що стаття заказна і за її заплатили бабло! Будьте уважні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus