USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Володимир не готовий приймати гроші світового банку?

23 Квітня 2015 08:55
Вже у липні цього року на рахунки Володимир-Волинського ТМО надійдуть кошти для створення амбулаторій загальної практики сімейної медицини зі світового банку. Однак, місто досі немає приміщення для створення цього медичного закладу. Запланована передача у комунальну власність колишнього медпункту цукрового заводу провалилася. Відтак, освоювати кошти світового банку наразі місту немає на що. Про це йдеться на сайті БУГ.

Нагадаємо, близько 5 мільйонів гривень передбачені в рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» для Володимир-Волинського району та міста.

Проектна документація була виготовлена на частину приміщення школи №5. Однак, дехто із депутатів міськради вважає, що навчальний заклад повинен виконувати свої прямі функції. Тому влада міста вирішила розглянути інші варіанти. “Навіть якщо ЗОШ №5 не запрацює на повну потужність, бо там немає стільки учнів, на скільки розраховане приміщення, частина навчального закладу можна переобладнати під садкові групи”, – каже Саганюк.

Розглядаючи варіанти інших приміщень згадали про колишній медпункт цукрового заводу. Однак, приміщення і ряд об’єктів комунальної власності опинилися під заставою. Серед них – і вищезгадане.

Нагадаємо, що на перший рік проекту на усі заплановані роботи передбачили майже 2,5 мільйона гривень. А на наступний – понад 3 мільйони гривень. Планується оснастити новостворені амбулаторії автомобілями, меблями та медичним інструментом. На всі об’єкти, окрім медичного пункту цукрового заводу, вже виготовлена проектна документація та отримані позитивні експертні висновки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
[f[ Показати IP 23 Квітня 2015 09:09
хіхі, профукають 5 лямів.... красавчікі
Мєсний Показати IP 23 Квітня 2015 09:36
Як ви так можете? У Володимирі найкращий мер на всі часи! В нього ордени від всіх Президентів!
Говорю Показати IP 23 Квітня 2015 22:01
Це ж ваші гроші не прийдуть чого радіете троляки свободівські

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus