USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міськраді Луцька віддадуть ласий шмат землі

31 Січня 2014 17:06
Приміщення на вулиці Дубнівській, 26а та земельну ділянку площею 0,95 гектара обласна рада планує передати у власність міській раді.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області сьогодні, 31 січня.

Як розповів заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Іван Грицюк, це приміщення перебуває на балансі обласного центру здоров’я. Його площа – 846 метрів квадратних і воно вже тривалий час не використовується, оскільки потребує капітальної реконструкції. А кошти з обласного бюджету витрачаються на фізичну охорону території, технічне обслуговування силового електрообладнання та електрогосподарства.

Щоб обласній раді була користь від цього приміщення і прилеглої ділянки, можна його продати з аукціону.

Проте до обласної ради звернулася Луцька міська рада з проханням передати у комунальну власність міста згаданий об’єкт. Зі слів першого заступника голови міської ради, депутата обласної ради, голови комісії Святослава Кравчука, там планується створити амбулаторію для прилеглого мікрорайону.

«На Дубнівській більше немає підходящого приміщення. А ми готові вкласти в нього гроші, адже на первинку мають надійти кошти Світового банку, і облаштувати там амбулаторію. В перспективі там можна облаштувати денний стаціонар, буде навіть куди вийти прогулятися. Так, його вартість - як півдев’ятиповерхівки. Але в тому районі дуже потрібно побудувати амбулаторію», - зауважив він.

Нагадаємо, днями депутати міської ради під час сесії передали на баланс Центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 приміщення під амбулаторію за адресою Рівненська, 119.

Загалом у місті хочуть створити 5 амбулаторій, на 4 з них планують використати кошти Світового банку.

Зрештою, комісія обласної ради підтримала проект рішення. Депутати рекомендують передати міській раді приміщення і прилеглу ділянку за адресою Дубнівська, 26а без права реалізації і з цільовим призначенням - під амбулаторію сімейної медицини з денним стаціонаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 31 Січня 2014 18:39
Всезнайко - це Я, Кравчук Святослав Євгенович. А ви про кого подумади?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus