USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь - на 12-му місці серед усіх областей

28 Лютого 2011 13:23
Волинська область суттєво покращила власний рейтинг у комплексній оцінці соціально-економічного розвитку, яку розробило Мінекономіки.
Про це під час «оперативки» у понеділок, 28 лютого, розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Відповідно до урядового аналізу соціально-економічних показників областей, Волинь покращила свої позиції на десять пунктів.
«Ми увійшли до другої групи областей. В першу п’ятірку не потрапили. Це добре. Є резерви для росту. І слава Богу. Увійшли до другої групи областей. І друга група починається з нашої області», – повідомив посадовець.

За словами Клімчука, у цьому рейтингу за результатами 2010 року Волинь посіла 12-те місце. У 2009 році область була на 22-му місці.

Такі результати Волині, каже Клімчук, забезпечив ряд факторів: збільшення рівня промислового виробництва, вихід на прибутковість, найкращий показник в Україні по зменшенні неприбуткових підприємств.

«Це дуже пристойно… Маємо добру основу для роботи у цьому році», – констатував голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гречко Показати IP 1 Березня 2011 09:34
і кому на волині жити краще стало від 12-го місця? та хоть 38, що з того? про людей треба думати а не про місця і дебільні рейтинги складені мінекономіки яке вже кілька місяців в режимі реорганізації...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus