USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь шукає інвестора для виробництва добрив

22 Лютого 2011 18:29
На Волині розроблено бізнес-проект, що передбачає очищення озер області від мулових нашарувань, а також організацію з відходів супутнього виробництва органічних добрив, якими збагачуватимуться депресивні ґрунти.
Проект, розроблений з ініціативи облдержадміністрації, спрямовано на розгляд Єврокомісії для фінансової підтримки, – повідомили у прес-службі ОДА.
Крім того, ведуться пошуки й інших інвесторів, зацікавлених у виробництві екологічно чистих органічних добрив.
Розробники проекту вважають, що його впровадження сприятиме покращенню гідрологічного режиму та екологічного стану екомережі водойм області, а також підвищенню родючості ґрунтів.
А це у свою чергу дозволить збільшити запаси прісної води.
У зв’язку з цим перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко 22 лютого під час візиту у Міністерство екології та природних ресурсів України проводить консультації з питань вирішення проблеми замулення водних плес області.
Зокрема Башкаленко запропонував Міністерству екології та природних ресурсів України партнерство у реалізації проекту, - йдеться у повідомленні.
Довідково:
На Волині існує понад 280 озер, в багатьох з яких наповнення донними відкладами становить 60% і більше.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
РЕСТОРАТОР Показати IP 22 Лютого 2011 18:40
Башкаленкj далекий від виробництва!!! Скільки коштуватиме мул з маневич, каміня і тд?
Василь Показати IP 23 Лютого 2011 10:16
Поставив цю новину на своєму сайті, крім того, розмістив її у Києві, також намагаюсь розмістити в Росії і Греції, не знаю лише як це сприймуть адміністратори сайту зазначених держав. Технічні і фінансові подробиці цього проекту у Башкаленка?
Петро до Василя Показати IP 23 Лютого 2011 11:19
Твій коментар зовсім не доречний. До чого тут Росія і Греція. А Олександр Башкаленко чудовий політик і прекрасний чиновник. Побільше б нам таких і був би порядок в області.
Василь до Петро до Василя Показати IP 24 Лютого 2011 10:08
Шановний пане Петро, для можливості отримання інвестицій необхідно надати бізнес-проекту якомога більший розголос, тобто, "донести" до більшої аудиторії потенційних інвесторів, в тому числі російських і грецьких (на території цих держав, в т.ч. поширюється веб-ресурс, інтереси якого я представляю). Щодо Олександра Башкаленка, нічого не маю проти, навіть підтримую Ваші симпатії до цього посадовця. Успіхів Вам, та побільше тактовності!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus