USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньгаз» увійде до єдиного холдингу Фірташа?

20 Листопада 2013 13:27
Група компаній Group DF Дмитра Фірташа планує до середини 2014 вирішити юридичне питання щодо консолідації пакетів акцій окремих облгазів для об'єднання їх у холдинговій структурі, - інформує Економічна правда.

Про це телеканалу Business повідомив керуючий директор Group DF Борис Краснянський.

Нагадаємо, 19 вересня 2012 року компанія "Газтек" придбала 23,4% акцій компанії "Волиньгаз",18 вересня 20,39% акцій ПАТ "Чернівцігаз", 17 вересня 15,9% акцій компанії "Житомиргаз", 13 вересня 26% акцій ПАТ "Тисменицягаз", 10 вересня 25,8% акцій ПАТ "Сумигаз", 7 вересня 26% акцій ПАТ "Луганськгаз", 6 вересня 25% акцій ПАТ "Запоріжжягаз", 5 вересня 26% акцій ПАТ "Дніпропетровськгаз", 4 вересня - 25% акцій "Севастопольгазу".

Раніше "Газтек" відкрив у "Надра Банку" кредитну лінію на 250 мільйонів гривень.

"Газтек" і "Надра Банк" контролюються Дмитром Фірташем.

«Group DF» сьогодні володіє низкою пакетів акцій окремих облгазів. І досить великої кількості облгазів, але це невеликі пакети, як правило, іноді розрізнені», - зазначив Краснянський.

«І я вже розповідав, що ми припускаємо їх консолідувати... Ця робота ведеться. Ведуться переговори з власниками цих активів... Для того, щоб консолідувати у себе досить значні контрольні пакети цих облгазів з одного боку, і з іншого - об'єднати їх в якусь холдингову структуру», - розповів Краснянський.

З його слів, в Group DF планують вирішити юридичне питання про консолідацію до середини 2014 року.

«Я думаю, що середина наступного року - це більш-менш реалістичний термін для того, щоб, принаймні, юридично це питання вирішити», - повідомив Краснянський.

Як повідомлялося, компанія «Газтек» нещодавно за 2,77 мільйона гривень скупила на біржі невеликі пакети акцій п'яти облгазів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus