USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньгаз» зобов’язали сплатити «Нафтогазу України» лише 20% боргу

28 Листопада 2013 14:33
ПАТ «Нафтогаз України» судиться з ПАТ «Волиньгаз». Суд «пошкодував» головного газопостачальника Волині і дозволив виплатити лише п'яту частину боргу. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

ПАТ «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» подала позов до суду на ПАТ «Волиньгаз». Так, позивач посилається на те, що між сторонами було укладено договір на поставку природного газу. Однак, волинське товариство вчасно не оплатило отриманий товар. «Нафтогаз України» хоче стягнути 66 тисяч гривень, з яких: 11 тисяч – це річні відсотки і 55 тисяч- пеня за недотримання умов угоди.
Відповідач в свою чергу заперечує позов і просить зменшити пеню.
Зрештою, суд вирішив задовольнити позов частково і зобов’язати боржника виплатити лише 20% від суми, яку вимагав позивач. Так, «Волиньгаз» повинен витягнути зі своєї кишені близько 13 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 28 Листопада 2013 15:38
Судя по цифрам, в этих организациях есть детские подготовительные группы, которых учат на уроках как судиться с должниками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus