USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян закликають продавати старі речі ручної роботи американцям

9 Лютого 2015 14:12
Волинян закликають продавати старі речі на аукціонах, аби допомагати солдатам. Мовляв, серед американців існує великий попит на речі ручної роботи, зокрема старовинні.

Про це повідомив волонтер Андрій Дем’янчук під час віча в Любомлі, що відбулося вчора, 8 лютого, - пише БУГ.

Так, активіст зауважив, що наразі існує гостра необхідність в ліках. «Досить часто люди приносять речі ручної роботи, які мають велику ціну, наприклад, в США. Ми ці речі (картини, вишиванки, різьба по дереву) виставляємо на аукціон, де американці ті речі купують й відправляють нам потрібні й дефіцитні препарати. Хто має такі речі, можливо, вже й забуті, бо десь на горищі закинуті, приносьте, - це допоможе нашим бійцям».

Зауважимо, наступне народне віче в Любомлі відбудеться через тиждень, також у неділю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Лютого 2015 16:50
Хлопче, ти не падав сьогодні об землю? Може, продамо усі музеї і картинні галереї? А америкоси дадуть нам зброю, щоб ми далі воювали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus