USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинянка просить врятувати їй життя

3 Листопада 2014 18:30
Ківерчанка Тетяна просить гроші для операції на серці. Жінка каже, що від цього залежить її життя.

Про це йшлося під час особистого прийому громадян у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 3-го листопада.

На прийом прийшла Тетяна Олексіївна Бичок. Вона надала усі необхідні документи з лікарняними виписками та розповіла, що кошти необхідні, аби купити кардіовертер-дифибрилятор.

«Я зверталася в департамент соцполітики, мене поставили на чергу, аби отримати кардіовертер-дифибрилятор. Але коли він буде – невідомо. У мене погіршується здоров’я, треба робити операцію, від цього залежить моє подальше життя, але я не маю необхідних грошей – 100 тисяч гривень», - каже Тетяна Олексіївна.

З цього приводу губернатор повідомив, що попросить депутатів обласної ради, аби вони під час сесії, яка відбудеться 21-го листопада, розглянули це питання у пункті «Різне» й виділили необхідну суму коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ніна Показати IP 4 Листопада 2014 09:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus