USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Волинянка віддала шахраям 6 тисяч, аби «відкупити сина-хулігана»

7 Травня 2015 12:17
Останнім часом до горохівських правоохоронців все частіше почали звертатися люди різного віку, які з власної необачності стають жертвами шахраїв. Про це повідомляє сайт Горохів.

Цього разу байкам зловмисника повірила, не роздумуючи, 54-річна жителька села Цегів. Почувши в телефонній слухавці про те, що її син начебто вчинив хуліганські дії, довірлива жінка, не роздумуючи, виконала умову незнайомця, який представився працівником міліції: побігла до банкомату і за вказаними реквізитами перерахувала шість тисяч гривень. Саме за стільки грошей «міліціонер» пообіцяв залагодити «справу», щоб не було криміналу.

У трохи іншу неприємну історію, але теж пов’язану з шахраями, потрапила 32-річна мешканка села Марковичі. Через банк вона перерахувала 3805 гривень за телевізор, який замовила в одному з Інтернет-магазинів.

Покупку чекає й досі, за допомогою розшукати злочинців звернулася до міліціонерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus