USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волиняни можуть створити свій дизайн банківських карток*

11 Лютого 2014 15:15
Вперше в Україні ПриватБанк почав випуск авторських карт Visa з індивідуальним дизайном. Як повідомили в банку, тепер можна замовити пластикову карту з власним дизайном прямо на сайті pb.ua/foto та отримати її у відділенні банку. «Обличчя» своєї карти можна вибрати з бібліотеки картинок або завантажити власне зображення - фото, графіку. Вартість випуску авторської карти становить 99 гривень, обслуговування такої карти безкоштовне.

«Оригінально оформлена картка - це можливість нагадати собі про приємні моменти і усміхнутися, коли розраховуєшся карткою, - говорить Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. - У мене є картка з першими кроками дочки, наприклад. А ще - це відмінний подарунок друзям. Коли даруєш таку картку дітям старше 10 років, вони дуже цим пишаються і вихваляються перед однокласниками».

Замовити авторську картку може будь-який власник картки «Універсальна» або «Універсальна Gold» ПриватБанку. Якщо у клієнта немає картки «Універсальна», її можна відкрити в банку миттєво і безкоштовно. Для дизайну власної пластикової картки можна використовувати будь-які власні малюнки, зображення або фото, крім тих, які охороняються авторським правом. Також, діють обмеження на випуск картки із зареєстрованими товарними знаками та зображеннями, публічне використання яких заборонено законодавством.

Отримати авторську карту можна в найближчому відділенні банку або поштою, активувати простим і зручним способом - через банкомат або у відділенні банку, звернувшись до співробітника. Замовити авторську картку в ПриватБанку можна не тільки собі, але і в подарунок своїм друзям, родичам і знайомим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чего!? Показати IP 11 Лютого 2014 16:02
Прикольно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus