USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни з «Кредитного майдану» перекрили міжнародну трасу

8 Червня 2015 17:43
Волиняни з “Кредитного майдану” перекривають трасу державного значення біля села Тараканів на Рівненщині.

Так, сьогодні, 8 червня близько 16:00 біля села Тараканів Дубенського району на Рівненщині валютні позичальники з Волині, Рівненщини, Львівщини, Хмельниччини перекрили трасу Київ-Чоп, аби привернути увагу влади до проблеми девальвації гривні, - повідомляє «ВолиньPost».

Разом з тим, як повідомляє з місця події координатор кредитного майдану Волині Наталя Янчук, там вже присутні міліція з автозаками. Стає “гаряче”.

Попереджувальна мирна «Акція непокори» валютних позичальників стартувала сьогодні одночасно в усіх містах України.

Мета акції - привернути увагу влади до проблем простого народу, захист інтересів якого є її конституційним обов'язком.

"Девальвація сталася не через війну, як нам намагається донести влада, а через безглузді помилки в роботі керівництва Нацбанку України. І за це ніхто не поніс покарання. Окрім цього, ми вимагаємо, щоб Верховна Рада таки розглянула закон про реструктуризацію валютних кредитів і переведення їх у гривні, розгляд якого нардепи вкотре відклали", - кажуть позичальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
дідо Показати IP 8 Червня 2015 17:46
Піробляти довідки про доходи могли, а платити по боргам вже не можуть.
Анонім до дідо Показати IP 8 Червня 2015 17:59
Ви, ДІДУ, тепер повинні платити за них. Мені сказали: "Ви не платоспроможні", хоча дохід на двох майже 5000грн, а кредит потрібен був всього 10тис у.о. То хто його бере?!
Андрій Показати IP 8 Червня 2015 17:57
Перекриття міжнародної трасси - це кримінал, вірішуйте проблеми по закону!
факт до Андрій Показати IP 8 Червня 2015 22:39
А влада все по закону робить?:)
Вася до Андрій Показати IP 9 Червня 2015 06:34
Ну ти й розумний!!!
Anonymous Показати IP 8 Червня 2015 18:01
"Накачувати" КУРСИ ВАЛЮТ могли, а сидіти за це, чи, ще краще, хилитатися на найближчому стовпі за роздягання народу - не треба? Яскравий приклад - "герой" Стельмах, який при Ющу за обвал гривні звання Героя України отримав (а на ділі - за КОНТРОЛЬОВАНІ "качелі", на яких заробила владна верхівка, а народ - побоку, перетерплять)!
дідо до Anonymous Показати IP 8 Червня 2015 18:08
В 2008 році курс обвалила Тімашєнка,яка підняла зарплати чинушам,збільшила імпорт та роздала надруковану тишчу. В 2014 році обвал є наслідком злочинної діяльності банди Януковіча, яка нахапалась кредитів та розікрала золотовалютний запас. То ж боржники нехай судять своїх кумирів, а не спіхують на всіх українців та перекривать дороги.
Анонім до дідо Показати IP 8 Червня 2015 19:38
Скільки було взято кредитів при Януковічу? Який при ньому був золотовалютний запас? Скільки кредитів взяли Ющенко і Тимошенко? Скільки кредитів взяла нинішня влада? Куди нинішня влада поділа золотовалютний запас?
Анонім до дідо Показати IP 8 Червня 2015 19:41
при януковичу - курс був по 8 гривень за долар, отримали 3 мільярди доларів кредиту від росії і була домовленість про 15 мільярдів кредиту - немає причин для обвалу курсу, тим більше що постійно підвищувались пенсії та мінімальна зарплата, всі підприємства нормально працювали і торгували як із росією, так і з ес.
дідо до Анонім Показати IP 8 Червня 2015 19:43
Наслідок "правління" Яника є курс 21 та напад фашистськоє РФ на Україну.
Анонім до дідо Показати IP 8 Червня 2015 19:49
при януковичу курс був стабільний по 8 гривень. і вони його тримали досить чітко. а обвал курсу гривні до 21 зробила вже нова "демократична" влада. янукович тут ні до чого. після державного перевороту - янукович і азаров були незаконним способом відсторонені від влади - вони мало були чим кращі від теперішніх київських правителів, але при них не було хоча би обвалу курсу гривні та громадянської війни в україні.
Anonymous до дідо Показати IP 9 Червня 2015 07:05
От якраз Юля і ЗНИЗИЛА зарплати всім держслужбовцям, піднявши лише самій верхівці - міністрам і т.д., а тисяча - так, друкована. А оточення Ющенка при обвалі в 2008, і подальших "качелях" збільшило капітал в РАЗИ (і бізнесу їхньому вигідний високий курс). Далі Яник і Ко тримали курс скорше за все виключно штучно (побоювалися якраз протестів + їх бізнесу невисокий курс вигідний). При теперішній владі "качелі" повернулися... От цікаво, хто х на тому "розжиріє"? І чи візьме його народ таки "за ср@ку", а не спустить на тормозах?
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 20:04
От класно. Позичиш гроші, а віддавати не хочеться - перекрий дорогу.
Саша Показати IP 8 Червня 2015 20:43
Ти Діду по ходу д*біл і там є ще тобі подібні,кредит це нормальна практика ,це розвиток тільки правила мають бути ,а ці люди вийшли не відразу , а тоді коли настав повний піпец, адже застосуй свій мозок якщо є і порахуй ,наприклад кредит взятий у 2006 році на квартиру на 20 років щомісячний платіж 450 доларів , довідки підробляти не треба сума була підйомна в районі 2500 гривень (наперед, в доларах бо ставка була меньша) , був зроблений ремонт вкладені гроші і так далі ,А НА ДАНИЙ МОМЕНТ ЧЕРЕЗ 10 РОКІВ ПЛАТИ В РАЙОНІ 10000 ТИС ГРН., зато мінімальна зарплата виросла з 900 грн в 2005р до 1200грн 2015 ,якийсь дисбаланс , то може все таки цих людей КИНУЛИ????
Антикредитний Показати IP 8 Червня 2015 21:07
А як брали кредити чим думали? Заробітні плати в Ураїні в гривнях.
Оксана Показати IP 8 Червня 2015 21:18
Брала коедит в іноземній валюті по 5 грн. І платила, і не один рік. І надалі плвтила б, якби долар був 5. Поверніть мені той долар - я заплачу свій борг!!!!!!
Анонім до Оксана Показати IP 9 Червня 2015 07:55
Солнышко, ваша светлость решила не платить 15% годовых за кредит в гривнах. Поэтому и взяла кредит в баксах, получая зарплату в гривнах. Но не учла того, что кое кому на западе не нравится наличие дружественной России Украины. Вот ее и переделали на свой лад. А то, что при этом рухнула ее экономика и финансовая система, так это волнует только простой народ, а не нынешних власть имущих. А вот долги придется отдавать, либо придется отдать квартиру за долги. Естественно, что уже выплаченное банку никто не вернет.
аяяй Показати IP 8 Червня 2015 21:48
Верните мир в Украину и тогда погасите долги.Евромайдан за что стоял?
Анонім до аяяй Показати IP 9 Червня 2015 07:03
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 23:02
99% валютних позичальник1в - самодостатн1 люди, як1 мали стаб1льний дох1д, в1рили в себе 1 в майбутнэ Укра1ни. Але вони не ясновидц1, щоб передбачити у 2007 роц1 бандитське правл1ння Януковича 1 йому под1бних, як1 до цих п1р грабують народ Укра1ни. Вих1д мусить бути - 1накше буде вибух. 1 цей вих1д - прийняття закону про переведення кредит1в у гривню.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Червня 2015 02:18
да, це точно - міністр економіки януковича зараз пересів у крісло президента україни.
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 23:25
Багато хто пише "чим ви думали, навіщо брали і т.п." У всьому світі молоді сімї беруть в кредит житло. Добре. коли батьки дарують, а якщо ні- сім'я все життя по зйомним куткам буде жити або з батьками. З-за цього, доречи. не одна родина розпалась. Як на хату заробити?- та ніяк. Проблеми цих людей потріно зрозуміти і допомогти. І чим вам. народ. подобається цей уряд, до мене не доходить.
У всьому до Анонім Показати IP 9 Червня 2015 09:50
тому що у всьому світі нормальні умови для того щоб брати кредити, а у нас кабальні, драконівські і грабіжницькі про це всі добре знають, але всеодно туди лізуть - вибір і правво кожного. Але тепер свої проблекми вирішуйте з тими хто їх вам створив - ідіть пікетуйте банки і урядовців, поперекривайте їм дороги з дворів, щоб їхні баби не могли виїхати на манікюр, а діти на танці-музику-англійську, до чого тут звичайні люди, які їдуть по тій трасі, яку ви перекрили, якого біса ви їм створюєте проблеми і ускладнюєте життя!? Їх цілком можна буде зрозуміти, якщо вони повиходять з своїх машин, в яких зушені паритись при 28 градусах спеки по вашій милості, і поначищують вам рила, протестувальники ***рові.
1234 Показати IP 9 Червня 2015 09:47
Головна біда цієї держави - брехуни і ворюги. Останні 15 років печатний станок не зупинявся, і як у випадку Януковича, камази живих грошей стабільно курсують по Києву. Потім на ці гроші купується валюта і виводиться у оффшор. Це створює попит і нехватку валюти, адже економіка працює тільки у режимі імпорт-експорт. Внаслідок цього, спекуляції з курсом, першопричиною якого є велика масса готівкової гривні у руках держ. ділків. Тому якби жиди почали все будувати з нуля і не плодити бідоту далі, потрібно вже перевести валютні кредити по курсу виданому на той час, різницю компенсувати банкам у період де-кількох років зі стабілізаційного фонду. Врешті-решт, ця держава вже повинна почати думати як захистити своїх громадян. Толку з того, що позабирають майно і тисячі сімей залишаться ні з чим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus