USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин викрав гроші, зібрані для онкохворих дітей

4 Вересня 2014 12:03
Інспектор Іваничівського районного підрозділу КВІ затримав правопорушника під час викрадення благодійних коштів. Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС у Волинській області.

Свідком грабежу в місцевому громадському закладі став інспектор Іваничівського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції УДПТС України у Волинській області капітан внутрішньої служби Іван Ігорович Прилуцький.

Житель селища Жовтневе Іваничівського району Володимир у стані алкогольного сп’яніння викрав із одного із громадських закладів селища пластикову скриньку із благодійними пожертвами громадян на лікування онкохворих дітей сумою 175,35 гривень для благодійного фонду «Промінець надії».

Володимир виніс через вхідні двері закладу викрадену скриньку з грошима, де його помітив один з мешканців селища, який наказав йому зупинитись. Зловмисник прискорив хід та побіг за ріг будинку, інспектор Іваничівського РП КВІ, який також знаходився неподалік кинувся його наздоганяти. Правопорушник помітив, що його наздоганяють та викинув скриньку за паркан приватного господарства. Іван Прилуцький наздогнав правопорушника, затримав його та передав працівникам правоохоронних органів.

Слідче відділення Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області вивчає матеріали досудового розслідування, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 КК України.

Інспектора Іваничівського районного підрозділу КВІ Івана Прилуцького правами начальника управління ДПтС України в області нагородили почесною грамотою за сприяння органам внутрішніх справ в захисті законності та правопорядку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 4 Вересня 2014 12:05
коментар було видалено
Жителька Показати IP 4 Вересня 2014 17:51
Жовтневе відноситься до Нововолинська, а не до Іваничівського району, шановний журналісте!!!!
Greta до Жителька Показати IP 4 Вересня 2014 18:14
Нововолинськ відноситься до Іваничівського району, шановна жителько
житель до Жителька Показати IP 8 Вересня 2014 17:43
А Ви не з Лугандона?
Петя Показати IP 4 Вересня 2014 18:20
Ниций поступок.. Алкоголік, напевне, або наркоман.. Скоїти такий вчинок може лише біомаса - людина такого не зробить,
!!! Показати IP 6 Вересня 2014 18:43
Молодець Іванку)))))))))))
Владислав Показати IP 9 Вересня 2014 18:12
модератор не Іван Іванович а Іван ІГОРОВИЧ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus