USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньобленерго» розсилає повідомлення про неіснуючі борги

25 Липня 2013 09:10
ПАТ «Волиньобленерго», не розібравшись з боргами, розсилає лучанам попередження про відключення електроенергії.

Такі повідомлення окремих мешканців міста шокують, адже ті справно оплачують всі рахунки. - повідомляє «Під прицілом».

«Листи щастя» працівники ПАТ «Волиньобленерго» розіслали по Луцьку разом з попереджувальними червоними папірцями, в яких повідомили власників квартир, що станом на 3 липня цього року вони мають непогашену певну заборгованість за послуги електропостачання.

З таким повідомленням в редакцію в інтернет-видання звернулася мешканка будинку №29 на проспекті Грушевського, яка розповіла, що не розуміє чому воно їй надійшло, адже вона справно та вчасно платить усі комунальні послуги.

Зокрема, у попередженні йдеться, що останній платіж надійшов ще 13 травня, хоча звіривши квитанцію платника стає зрозуміло, що за послуги «Волиньобленерго» було сплачено за червень включно.

Разом з тим, варто зауважити, що повідомлення датоване 3 липня, проте на адресу власниці квартири воно прийшло лише 23 липня. Тобто аж через 20 днів.

Попри це, навіть на ту дату у жінки були сплачені усі платежі. Однак, у попередженні «Волиньобленерго» чітко вказано, що станом на 3 липня фіксується заборгованість, за що власниці квартири пригрозили відключенням електроенергії.

Жінка злякалась цього і одразу зателефонувала за вказаними в попередженні номерами.

Проте працівниця обленерго повідомила, що це помилка і звіривши дані абонента відповіла що борг погашено. Мовляв числа вираховує спеціальна машина, тож інколи трапляються такі помилки. Однак вона так і не змогла роз'яснити жінці навіщо вони доставляють сповіщення 20-денної давності, адже за цей час база розрахунків постійно змінюється.

Тим паче, зрозумілою могла би бути пересторога «Волиньобленерго», якби власниця квартири була злісним не платником. Тож лишається здогадуватись скільки людей піддаються на такі листівки-попередження і скільки бабусь, схопившись за серце, побіжать до банку гасити неіснуючу заборгованість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ілона Показати IP 25 Липня 2013 09:28
Державі можна помилятися а простим людям ні. ЗВІРИНСТВО а не установи державні. Спочатку переконайтесь що заборгованість є а тоді пишіть листи. Нема шо робити то розсилають усім листи щоб раувалось шо вони щось на роботі роблять. Ви хоч тих хто дійсно не платить розберіться а не дур"ю маєтесь. Прикро це все. І ніхто за такі вчинки не відповдає, а списують на комп"ютери, автоматичні машини і т.д. ЗАРАЗ НІЯКОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Суддя до Ілона Показати IP 25 Липня 2013 10:40
Дійсно, дуже тяжке порушення. Усіх розстріляти. Щоб не повадно було. Це напевно стосується крім енергетиків і працівників пошти які не вчасно носять листи, і коментаторів які теж не розбираються в темі.
ВІЙСЬКОВИЙ ПЕНСІОНЕР Показати IP 25 Липня 2013 09:49
Необгрунтовані борги виставляє і "Волиньгаз".Дивує практика цих комунальних підприємств,чому вони нам виставляють ціну,а саме тим в кого є лічильники.Я в кінці місяця сам можу зняти показники лічильників і заплатити за надання їхніх послуг.Але ж вони зацікавлені,щоб люди постійно були перед ними боржниками,тим самим людей можна шантажувати,погрожувати і таким чином отримувати прибутки.Закликаю всіх лучан,якщо виявляєте ,що не справедливо вам виставили борг,зразу пишіть і несіть заяву прокурору.Якщо ми прокурора завалимо такого роду заявами то реакція прокурора буде інакше навіщо тоді він прокурор.
ViNaPa Показати IP 25 Липня 2013 23:14
мда...резонанс..б*я
Ірена Показати IP 2 Серпня 2013 13:01
попредження розсилаються не лише по місту, але й по селах! Це просто обурює! Прохання до керівництва "Волиньобленерго" провести роз*яснювальну роботу зі своїми працівниками, щоб вони нарешті проснулись!
дтд Показати IP 8 Серпня 2013 15:54
прокурор також боржник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus