USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська фірма «сховала» понад 1,3 мільйона податків

16 Травня 2014 10:23
Волинська фірма «сховала» понад 1,3 мільйона податків, замовляючи прибирання снігу фіктивним підприємствам з Київщини, - інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

Всупереч тому, що у київських бізнес-партнерів були відсутні основні засоби, транспорт та наймані працівники, волинське підприємство уклало з ними низку угод на послуги з ремонту та прибирання АЗС. Цей факт фахівці підрозділів податкового та митного аудиту Головного управління Міндоходів у Волинській області виявили під час проведення контрольно-перевірочних заходів, спрямованих на подолання проявів тіньової економіки.

У сумнівності укладених угод податкові ревізори переконалися, коли детальніше дослідили фінансово-господарські взаємовідносини з усіма трьома підрядниками. В актах приймання-передачі робіт з вивезенню снігу, будівельних та ремонтних робіт вказувалася лише назва виконаних робіт та загальна сума без зазначення кількості та об’єму робіт, назви і кількості використаних будівельних матеріалів, кількості працівників, які б мали бути залученими, та інші необхідні дані .

Як свідчать матеріали перевірки, відповідно до договорів виконавцями –підприємствами з очевидними ознаками фіктивності, надано послуги з ремонту та прибирання АЗС на суму 866,4 тис. грн., очищення території двох АЗС від снігу на суму 42,5 тисячі гривень та здійснено ремонт даху однієї з АЗС за 141,8 тис. грн.

Зокрема, прибирати сніг підприємство з сумнівною діловою репутацією зобов’язувалося власною снігозбиральною технікою, навантажити його на власний вантажний транспорт і вивезти за межі території міста. Очевидно, що керівники бізнес-структур не переймалися тим фактом, що виконати ці зобов’язання без працівників і спецтехніки неможливо.

За наслідками перевірки волинській фірмі, що реалізує нафтопродукти, донараховано 1,3 мільйона гривень податкових зобов’язань.

Матеріали перевірки зареєстрували в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 16 Травня 2014 11:06
А можна взнати назву фірми?
Ксьюша Показати IP 16 Травня 2014 12:42
Не можна! А хто в нас має АЗС та продає нафтопродукти, угадайте з трьох разів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus