USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинська ОДА хоче використати 100 тисяч на «інформаційний супровід»

11 Серпня 2015 18:15
Довиділити 100 тисяч гривень з обласного бюджету «для інформаційного супроводу обласної програми» просять в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 11 серпня.

Голова комісії Анатолій Грицюк звернув увагу на те, що для відділу інформаційної політики облдержадміністрації передбачили 100 тисяч гривень на реалізацію програми заходів економічної підтримки засобів масової інформації. Він поставив під сумнів доцільність виділення цієї суми і запитав, чи спрямовуватимуть їх для районних газет для висвітлення діяльності ОДА. Депутат зазначив, що щороку під час прийняття бюджету усе більшу суму передбачають на популяризацію діяльності ОДА.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик відповів, що це кошти зокрема й районних газет, адже існує затверджена програма підтримки ЗМІ. З його слів, йдеться про інформаційний супровід обласних програм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ЗМІйка Показати IP 11 Серпня 2015 20:12
Яка це може бути економічна підтримка ЗМІ з боку ОДА? Вони власники цих ЗМІ? Це йде чистий підкуп ЗМІ, щоб показували, писали, говорили... те, що потрібно ОДА і далі по вертикалі, а Гунчик прикриває типу інформаційною "політикою"! Такого нахабства ще не було! Агов громадські активісти?!
Штефан,Луцьк до ЗМІйка Показати IP 12 Серпня 2015 09:39
Повністю згідний з Вами, шановна Наталія Семенівна!
жуурналіст Показати IP 11 Серпня 2015 20:35
якщо не для районних газет. які ледве тримаються на плаву, то для "Волинської газети"?
читач до жуурналіст Показати IP 12 Серпня 2015 07:37
Районки де нормальні редактори, тримаються і працюють навіть з прибутком, а хто не хоче і не вміє працювати, треба взагалі закривати і розганяти! А то звикли завжди на "дядю" працювати, хто заплатить, того і висвітлюють, а зараз перед виборами яка їм підтримка треба? Гроші самі будуть "йти"! Щось не той момент і час вибрав Гунчик, бабла зараз в них буде тьма!:)
Лучанка Показати IP 12 Серпня 2015 06:51
Боже! Про які ініціативи ОДА (що їх необхідно підтримувати, ха-ха!) йде мова?! Які програми соціальні? Ви поборіться з невиплатою зарплат в області - вона, заборгованість, сьогодні після Львівської області найвища в Західному регіоні!!
волиняка Показати IP 12 Серпня 2015 12:35
Що Гунчик взагалі може зробити корисного для області?!:)
Михайло ЛАПКІВ Показати IP 14 Серпня 2015 13:47
Голова облдержадміністрації старається виконувати Закон "Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Якщо розділити 100 тисяч на 16 місцевих видань, то виходить у середньому по 6 тисяч, або - дві сторінки на рік. Матеріалів із облради, ОДА чи інших обласних структур друкується щонайменше, вдесятеро більше. В цьому можна переконатися з їх листів. Якщо їхні матеріали на кількасот тисяч були опубліковані й не оплачені, то це - справжня КОРУПЦІЯ, за яку високопосадовцям нарешті треба і доведеться відповідати. З повагою - Михайло ЛАПКІВ, редактор Луцької районної газети "Слава праці"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus