USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинська ОДА затримує гроші, а Гунчик хвалиться мільйонними депозитами

22 Серпня 2017 13:42
Облдержадміністрація затримує перерахування коштів на об’єкти, які ще на початку року профінансували депутати Волиньради. Натомість в ОДА заявляють, що гроші, які могли б витратити на фінансування об’єктів, поклали в банк на депозит і заробляють на цьому кошти.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волинської облради.

Депутат Вячеслав Рубльов поцікавився, в якому обсязі фінансують об’єкти, на які Волиньрада виділила кошти.

«З усієї області надходять повідомлення про те, що виконують підрядники роботи, а розпорядники грошей на це не фінансують», - каже депутат.

Натомість під час однієї з оперативних нарад голова Волинської ОДА Володимир Гунчик похвалився, що, поклавши 400 мільйонів на депозит, область «заробила» 9 млн.

«Цим ми показуємо, як ми не працюємо. Показуємо перевиконання бюджету з депозитів, а маємо показувати з економіки, податків. Таким чином роблять перед Києвом гарну картинку. В області окремі школи і ФАПи - в аварійному стані. Тому ціна затримки фінансування, не дай Бог,– людські життя», - наголосив депутат.

Відтак, члени комісії вирішили підготувати протокольне доручення та звернення до очільника ОДА, аби той надав інформацію про обсяги фінансування об’єктів, на які виділили кошти в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дідо Показати IP 22 Серпня 2017 15:00
Одні банкіри, а не господарники.
124 Показати IP 22 Серпня 2017 16:02
І поставить таку плісеннь головою(безголового) адміністраціі.
Маневичі Показати IP 22 Серпня 2017 18:31
У Гунчика немає часу, він в районах ресторани відвідує з Свєткою. Як не соромно! Ще такого аморального голови не було!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus