USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Гунчик тягне Волинську область на дно», – Ігор Гузь

1 Вересня 2017 16:37
Адміністрація президента за фінансування депутатів із групи «Воля народу» намагається взяти під свій контроль Луцьк.

Про це йшлося під час прямого ефіру народного депутата Ігоря Гузя від 25 серпня.

Нардеп прокоментував, зокрема, ситуацію із затриманням голови постійної поліцейської комісії Волині, керівника ГФ «Варта порядку» Олександра Тиводара, яке, на його думку, є результатом тиску з боку адміністрації президента на чолі з губернатором області Володимиром Гунчиком.

Ігор Гузь переконує, що ніколи не буде підтримувати «бездарного голову облдержадміністрації, який тягне нашу область уже третій рік на дно», та не сприятиме тому, аби адміністрація президента взяла під контроль Луцьк.

Щодо відкликання депутатів Луцької міської ради народний обранець висловив позицію, за якою єдиним виходом із критичної ситуації довкола міської влади є перевибори мера та депутатського корпусу.

Ігор Гузь теж пригадав, що саме депутати БПП і «Волі народу» під час засідання Верховної Ради України не проголосували за те, аби вибори міського голови Луцька відбулися 24 вересня.


Під час прямої трансляції Ігор Гузь порушив також тему призначення президентом нового голови Волинської ОДА. За словами народного обранця, Володимир Гунчик, який відкрито заявляв, що готовий разом із президентом лягти до гробу, дуже потрібний як губернатор Петру Порошенку.
Переглянути ефір народного депутата повністю можна на його офіційній сторінці у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Знаючий Показати IP 1 Вересня 2017 17:42
Гунчик бездарний, ще й аморальний з його підстилкою. Як не соромно!!!
Знаю до Знаючий Показати IP 1 Вересня 2017 18:54
Гузь нічим не кращий
адвокат до Знаючий Показати IP 1 Вересня 2017 21:25
свічку тримав?
дед Показати IP 1 Вересня 2017 19:08
розвалив завод - не дай Бог розвалить місто Краще починавби із КАменя
Свідомо Показати IP 1 Вересня 2017 19:23
Скільки можна терпіти того Гунчика "ставленика Порошенка"?! це не губернатор, а якийсь "смотрящий" такий самий позор як і його шеф!!! Україна іде в Европу, в нас децентралізація, так чому не зробити ВИБОРИ ДЛЯ ГУБЕРНАТОРІВ??? скільки ми будемо терпіти цих недо"губернаторів" які тільки те і роблять, що лобіюють бізнес президента і собіж на цьому наживаються!!! ГАНЬБА ТАКОМУ ГУБЕРНАТОРУ, ГАНЬБА ТАКОМУ ПРЕЗИДЕНТУ...
чесно до Свідомо Показати IP 1 Вересня 2017 21:26
Кого обрали в один тур - то тепер терпіть, а як ви думали?!
вуйко Показати IP 1 Вересня 2017 21:28
А Гузь вже з дна піднявся, на Range Rover пересівши? :)))
недопатріотам Показати IP 2 Вересня 2017 19:02
Як ті патріоти-ідіоти дістали - Гузі, Парасюки, Данильчуки, Лапіни.... Ви чого тут ,а не на сході країни. Говорити , не робити ? Граються в патріотів , коли війна в країні .
До недопатріотам Показати IP 4 Вересня 2017 17:57
СХІД -це був у 1 хвилю 2014 року , а зараз СХІД це так собі заробітчанство. Знайома по..ла на контракт служити, через місяць поїхала в ато за посвідченням ато, бо сказали що з нового року буде не 30 діб як зараз, а буду 60.
К.лучанин Показати IP 4 Вересня 2017 20:09
Я б не "котив бочку" на ГУЗЯ!!! Він все-таки старається для свого округу робити добрі справи. Треба віддати йому належне, він МОЛОДЕЦЬ!!! Робить конкретні справи для людей. Так ГУЗЬ є КРАЩИЙ - це я до тих , хто пише що ГУЗЬ нічим не кращий. А що Лапін кращий? ЛАПІН - це є ГІРКА ПОМИЛКА ЛУЧАН на виборах, коли прокатали КОНСТАНКЕВИЧ. Але цю помилку лучан виправили інші виборці ВОЛИНІ і це добре!
Виборець до К.лучанин Показати IP 5 Вересня 2017 13:30
А Ви товариш Гузя? чи озеро разом перепливали? Чи може Ви сам Гузь? Дуже вже стилістика подібна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus