USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська олімпійка травмувалася і потребує операції

15 Травня 2014 15:35
Майстер спорту України міжнародного класу Оксана Ващук звернулася до депутатів обласної ради з проханням про матеріальну допомогу.

Спортсменка, уродженка Іванич, яка нині мешкає у Луцьку, просить 10 тисяч гривень на операцію. Майстер спорту з вільної боротьби, призерка чемпіонатів України та світу, учасниця Олімпіади у Пекіні отримала травму на змаганнях у Болгарії. Тож, учасниці ХХІХ Олімпійських ігор потрібна допомога.

Запит про виділення матеріальної допомоги олімпійці оголосила депутат обласної ради Лідія Томашевська під час другого пленарного засідання 25 чергової сесії обласної ради сьогодні, 15 травня.

Вона зуважила, що сума порівняно невелика, і закликала колег допомогти спортсменці.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
наталія Показати IP 15 Травня 2014 16:09
співчуваю!
Коля Показати IP 15 Травня 2014 17:10
Шановні депутати, а якого милого це бидлоття Томашевська ше "у руля"??? Гнати її в шию і то вже. Тільки в карман собі все тягне і ще й синочка пристроїла. Відносно Оксани. Було б добре розмістити інформацію, куди б люди, знайомі і т.д. змогли б скидати грошову допомогу. картку, чи рахунок.
олег до Коля Показати IP 15 Травня 2014 21:15
ось такi колi як ти i знищують нашу краiну...займаються популiзмом...Томашевська вивела Iваничiвськiй Район на новий рiвень,особливо медицину!а такi як ти-тролi i недолугi бовдури,якi за свое нiкчемне життя-нiчого не створили i не побудували,бiсяться вiд заздростi!а на рахунок спортсменки-дуже шкода,що вiддаючi здоров*я заради держави,держава не хоче допомогти....
сергiй до олег Показати IP 15 Травня 2014 21:20
Пiдтримую!
оксана до Коля Показати IP 15 Травня 2014 21:16
я щиро вдячна Лідії Михайлівні що вона відгукнулася на моє прохання,а також дякую всім депутатам Волинськоі обласної ради які підтримали її запит!Я звернулась саме до неї про допомогу,так як вона вже не вперше допомагає мені у вирішенні моїх особистих проблем!я не розумію,Колю,чому і хто Вам дає право так висловлюватись в її сторону,в найменшій мірі це не достойний поступок для мужчини!Я далека від політики,але такі людскі якості які проявляє Лідія Михайлівна достойні,як найменше, поваги!І на рахунок грошової допомоги від людей-мало хто з людей які далекі від сфери спорту знають таку як Оксана Ващук і чому вони повинні мені виділяти кошти,а так як я захищаю честь нашої держави і саме там отримала травму,тому я порахувала правильним просити допомоги від держави і ще раз дуже вдячна за позитиве вирішення моєї проблеми)
іван до Коля Показати IP 15 Травня 2014 22:52
Коля,якщо ти такий розумний,то знайди людей які захочуть жертвувати свої гроші на боротьбу,а ми зрадістю скинемо їм наш банківський рахунок!Лідія Михайлівна за час перебування на посаді голови Іваничівськоі райдержадміністрації дбала про розвиток спорту найкраще ніж всі її попередники і дякую за підтримку Оксани Ващук!
спорт Показати IP 15 Травня 2014 18:36
а чому львів не дае грошці
оксана до спорт Показати IP 15 Травня 2014 21:28
у Львові дуже багато спортсменів такого рівня як я і з фінансовим питанням там тяжко,хоча там я отримую губернаторську стипендію(500 грн),це невеликі гроші,але хоч щось в порівнянні з тим що Волинь вже 2 роки не рахує мене достойною ніякої стипендії.
Шанувальник спорту до оксана Показати IP 15 Травня 2014 23:54
Оксана! Ти умієш перемагати і долати труднощі і багато хто тобі згоден допомогли. Не тільки Томашевська. Редакція, напишіть, будь-ласка, рахунок Оксани Ващук і я згоден допомогти.
Оксана до Шанувальник спорту Показати IP 16 Травня 2014 10:24
Приємно чути ці слова , дякую;)але наразі мені вистачить тієї суми яку виділила держава. Якщо маєте змогу і бажання то можете пожертвувати кошти на розвиток вільної боротьби в Іваничівській ДЮСШ, так як грошей для виїзду і участі у змаганнях не вистачає у бюджеті, а для мене дуже важливо щоб мій вид спорту розвивався на Іваничівщині, так як перспективних дітей дуже багато!
Волинянин Показати IP 16 Травня 2014 11:39
Оксана. Бачу Ви справжній МОЛОДЕЦЬ!! Приємно, що є ще такі дівчата в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus