USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинське підприємство хотіло приховати 4,5 мільйона

12 Жовтня 2010 09:59
Волинське товариство з обмеженою відповідальністю придбало вживаних машин, запчастин та кузовів у німецької фірми на 2 мільйони євро.
Саме таким бізнесовим кроком виправдовувалась несплата до бюджету ПДВ в сумі 4,5 мільйона гривень. Про це інформує УПМ ДПА в області.
А щоб у податкової не виникало зайвих питань, на фірмі продемонстрували контракт із додатками, який повинен був остаточно переконати податкових ревізорів у бездоганності цього бізнесу. Звісно ж, податкова та бухгалтерська звітність містила інформацію про комерційні взаємовідносини з німецькою кампанією і подавалася до податкової інспекції своєчасно. Вантажно-митні декларації та рахунки теж були в наявності.
Німецька ж фірма «зреклася» волинського бізнес-партнера, а на запит податкової міліції відповіла: контракт разом з додатками –фальсифікація, керівник-німець в очі його не бачив, а тим паче не візував. А фірма товарів не постачала.
Автівки, кузови та запчастини на Волинь таки потрапили, кажуть в управлінні податкової міліції. І фіктивний контракт із німцями в цій справі слугував прикриттям для іншої схеми та додавав впевненості волинським бізнесменам у тому, що ПДВ сплачувати не доведеться.
Винахідливі посадовці ТзОВ тепер надаватимуть пояснення слідчим волинської податкової міліції у рамках розслідування кримінальної справи за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сосо Показати IP 12 Жовтня 2010 12:57
Шось наші податківці розійшлися не на жарт ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus