USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські гірники анонсують протести на Ягодині

21 Червня 2016 17:05
Мінфін повернув підготовлений і переданий йому план фінансування шахти №1 “Нововолинська” на доопрацювання у міністерство економіки. Гірники і надалі чекають зарплат, - інформує БУГ.

Між міністерствами енергетики, вугільної промисловості та фінансів виникли певні непорозуміння щодо фінансування шахти. А раніше повідомлялося, що кошти на виплату зарплат закладені у Держбюджеті-2016, але отримати їх гірники не можуть через бюрократичні перепони та некомпетентність чиновників.

Вдаючись до радикальних дій, волинські гірники нещодавно вирушили під стіни Адміністрації Президента і розпочали там акцію голодування. Але вже через декілька днів вони повернулися додому і знову ні з чим.

Таке рішення прийняли через відсутність будь-якого зацікавлення проблемами голодуючих шахтарів. Гірники стверджують, що тепер зможуть спілкуватись з владою тільки радикальними мірами.

“Буквально сьогодні розмовляв з Павлом Кужелем. Він сказав, що папери тепер знаходяться в міністерстві економіки і після підписання їх відразу передадуть в Мінфін. Як швидко це вирішиться, поки не відомо. Маємо надію, що питання зрушиться з місця найближчим часом.

Шахтарі не будуть більше чекати, вони вже змучені очікуванням. Маю надію, що ця інформація правдива і гроші скоро надійдуть”, – зазначив лідер профспілки шахти Анатолій Мухомеджанов.

21-го червня гірники провели збори та прийняли рішення почекати декілька днів: якщо жодних змін не буде, проводитимуть акцію протесту на Ягодині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus