USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські шахтарі готові знову протестувати

19 Травня 2015 13:21
10 днів для пошуку грошей на виплату заборгованості по зарплатні дали волинським владцям нововолинські гірники після зустрічі з головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

Про це розповів голова незалежної профспілки шахти №10 Василь Прадід, - інформує «Під прицілом».

Гірник зауважив, що голова ОДА сердечно обіцяв пролобіювати наболіле шахтарям питання в Києві, проте взамін від вугільників попросив припинити акції протесту.

На такі вимоги гірники погодилися. Проте, своєю чергою, на зборах шахти №10 вугільники вирішили дати чиновникам 10 днів для виконання обіцянок. Відтак, 21 травня останній день, коли гірники готові чекати обіцяних коштів.

Зі слів Василя Прадіда, якщо вугільники все ж не отримають «кровно зароблених» коштів, вони знову порушать питання про поновлення акцій протесту.

Зазначимо, лідери профспілкових організацій шахтарських колективів Нововолинська на минулому тижні зустрілися з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком. Під час зустрічі очільник області запевнив представників гірників, що Кабінет Міністрів України виділив 12 мільйонів гривень на виплату по заборгованості зарплат на шахті №10 «Нововолинська».

Нагадаємо, працівники шахти №10 «Нововолинська», які у знак протесту 7-го травня перекрили трасу «Ковель-Львів» у селі Литовеж перед мостом через річку Західний Буг, вирішили не продовжувати акцію та відтермінували її до 20 травня.

До слова, працівникам копальні майже чотири місяці не отримають заробітної плати, що і змусило вийти їх на протестну акцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 19 Травня 2015 15:21
Закрити ті шахти! Толку від них вже не буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus