USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські лісівники – серед лідерів продажу ялинок

31 Грудня 2014 16:59
Волинські лісівники — серед лідерів за кількістю проданих новорічних ялинок. Підприємства краю вже реалізували близько 25 тисяч дерев, - інформує ВОДТРК.

Кращі показники тільки у Полтавського, Житомирського і Сумського обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Згідно з повідомленням прес-служби Держлісагентства, загалом підприємства галузі реалізували майже 400 тисяч ялинок.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, коштують новорічні дерева, в середньому, 50-100 гривень. Ціна коливається, залежно від висоти і породи зеленої красуні. На продаж виставлені дерева, вирощені на спеціальних плантаціях, а також заготовлені в процесі планових рубок.

Проте, є чимало охочих підзаробити на реалізації зелених красунь неофіційно.

Як повідомив заступник начальника Управління МВС України у Волинській області Анатолій Шумик, за станом на 30 грудня на Волині відпрацювали 123 ринки, виставили 30 заслонів, перевірили 760 одиниць транспорту.

За вчинення адміністративних правопорушень склали 47 протоколів, із них за незаконну порубку, пошкодження та знищення лісових культур і молодняку (стаття 65 КУпАП) – 41особу, за порушення правил торгівлі на ринках (стаття 159 КУпАП) – 6осіб. Загалом із обігу вилучили 524 одиниці хвойної продукції на загальну суму понад 33 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
троль Показати IP 31 Грудня 2014 17:26
Надзвичайно важлива інформація для пересічного волинянина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus