USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські ветеринари звичайне авто видали за мобільну лабораторію

7 Червня 2014 08:01
Підприємство придбало за державні гроші звичайний автомобіль за ціною мобільної лабораторії.

Про це стало відомо під час розширеного засідання колегії з приводу стану додержання бюджетного законодавства, у тому числі при здійсненні процедур державних закупівель та забезпечення реального повернення державі незаконно витрачених коштів, яка відбулася в прокуратурі області вчора, 6 червня.

Зі слів заступника прокурора області Олега Корецького, на Волині зловживання під час тендерних закупівель набувають системного характеру. Зокрема, «Волинська регіональна лабораторія ветеринарної медицини» придбала автомобіль загального користування під виглядом мобільної лабораторії.

За все це ветеринари заплатили 117 тисяч бюджетних гривень.

За цим фактом прокуратура відкрила кримінальне провадження. Разом з тим до суду пред’явили позов про визнання недійсним закупівельних торгів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 7 Червня 2014 08:39
Все це показуха , он Зарубайка совали по прокуратурах рік , і що ? купив собі місце в Лозинського...Ветеринарна служба області нечим незаймається , тільки собирає гроші від контробанди , це факт !!!
народ до лучанин Показати IP 7 Червня 2014 12:18
Всі "дітки" Зарубайка "бідні-нещасні",що ще мало??? Не хочу про цю "сім'ю" навіть писати. Вони ні з ким з родини не спілкуються, забирають останнє в покійних своїх родичів і в живих дітей даних родичів!Ці люди ні в Бога, і в Матір Божу, ні в кого,окрім мами й тата не вірять! Понавозили сюди "дружиноньок" і "корчать" з себе не відомо що!Всі працевлаштовані в тій самій ветиринарії,не маючи НА ЦЕ НАВІТЬ ОСВІТИ,А В ЛАБОРАТОРІЯХ СИДЯТЬ))) Зарубайко-алкоголік,який споїв своїх же і далі живе, Зарубайчиха далі на ринку м'ясцем "розпоряджається"!!! Де тут люстрація??? Клан, який не зважаючи ні на що ХОЧЕ СОБІ ВСЕ ПРИВЛАСНИТИ!!НУ, З БОГОМ, ПОТІМ НЕ ОБРАЖАЙТЕСЬ НА ЖИТТЯ ВАШЕ ТА ВАШИХ ДІТЕЙ,ОНУКІВ! ПОЗОРИЩЕ!
моє місто ЛУЦЬК до народ Показати IP 11 Червня 2014 15:11
Коментар в корінь без логіки та безмістовно не обгрунтований. На скільки мені відома ветеринарна служба в області - це є відповідальна служба на чолі з кваліфікованими керівниками. Зі "сім`єю Зарубайків" не знайомий та не чув про таких, але вбачаю безсоромне ставлення до них переходячи на особистості з такою ненавистю. Тому звертаю вашу увагу на примітку, що знаходиться нижче коментарів: - "УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію."
люстрація до лучанин Показати IP 7 Червня 2014 12:28
ВІН МІСЦЕ СОБІ НЕ КУПУВАВ!!! В НЬОГО БУВ ТОЙ,ХТО ДОПОМГ ЙОМУ, а ще жива теща досі, яка нічого в житті не зрозуміла от і вона дала їм всім дорогу з тестем у життя!!! В нього є жінка,яка з себе корчить не відомо кого,а ще вона мати??? Вона...-це, навіть,говорити не хочеться хто:гонорове,зажерливе,злодійка,нелюді ..... взагалі! Корупція там страшна!Той,хто мав голову-вже в тій родині не живий, вони доканали його та його родину, а самі зараз лізуть туди,де б мали мовчки покоритися,якби дійсно цінували того, за кого ВОНИ так ПЛАЧУТЬ ніби то!!! Це нелюди,це вони мали бути на місці того,хто зараз не з ними!!! ТА НА ВСЕ СВІЙ ЧАС! ПО ТЮРМАМ ВСЮ РОДИНУ ЗАРУБАЙКА, ВСЮ,НЕ ТІЛЬКИ ЙОГО!!!
народ Волині Показати IP 11 Червня 2014 11:41
ого! На мою думку це не суб`єктивні коментарі та недостовірна інформація, якщо ви так розписуєте про родину Зарубайків (коли офіційне видання їх не згадує) то мабуть вас щось особисте, що є не коректно. На мою думку це порядна сім`я, яка завжди була і є в шанована на роботі і поза нею.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus