USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські антимонопольники хочуть повернути міські автобуси

10 Березня 2010 17:10
Волинське відділення АМКУ провело дослідження ринку перевезень пасажирів у місті Луцьку автобусами загального користування.
Волинські антимонопольники встановили, що з жовтня 2009 року в місті не здійснюються перевезення пасажирів автобусами, які працюють у загальному режимі руху, та надали обов’язкові для виконання до 15 квітня 2010 року рекомендації:
- Луцькому підприємству електротранспорту – відновити надання послуг з перевезення пасажирів автобусами загального користування, які працюють у звичайному режимі руху на маршрутах №№ 5,6,7,14,21 в м. Луцьку;
- Виконкому Луцької міської ради здійснити контроль за діяльністю КП «Луцьке підприємство електротранспорту» в частині відновлення надання послуг з перевезення пасажирів автобусами загального користування, які працюють у звичайному режимі руху на маршрутах №№ 5,6,7,14,21 згідно укладених договорів;
Відділення АМКУ також вказало виконкому, що вартість проїзду в автобусах, які працюють у звичайному режимі руху, не може бути такою ж як вартість проїзду в маршрутних таксі, в першу чергу, через специфіку графіку руху.
Голова відділення АМКУ сподівається, що «мерія», раніше зазначеного в рекомендаціях терміну, до Великодня, відновить рух автобусів у Луцьку на маршрутах №№ 5,6,7,14,21, вартість проїзду в яких буде відповідати економічно обґрунтованому рівню, повідомили у прес-службі Волинського обласного відділення антимонопольного комітету України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
citizen Показати IP 10 Березня 2010 18:26
А їха вже давно потрібно збутися ДЕПО -автобуси приносять тільки збиток із за частих поломок і їхнього розходу на диз. паливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus