USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські пенсіонери отримуватимуть більшу пенсію з травня

30 Квітня 2013 13:11
Пенсію волинянам підвищать у травні.

Про це повідомили в управлінні Пенсійного фонду України в Луцьку.

Так, на виконання пункту 2 статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» прийняли постанову Кабінету Міністрів України від 15 квітня №264 «Про підвищення розмірів пенсій у зв’язку зі зростанням середньомісячної заробітної плати штатного працівника».

Цією постановою встановили, що для підвищення розміру пенсій з 1 березня 2013 року застосовують коефіцієнт 1,0298. Підвищенню підлягають пенсії, обчислені згідно із Законами України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», «Про наукову і науково-технічну діяльність», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» і «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» за зверненнями за призначенням пенсії, які надійшли до 31 грудня року, в якому проводиться підвищення пенсій.

Розмір пенсії підвищується на зазначений коефіцієнт, крім випадків, коли підвищення пенсійних виплат за минулий рік перевищило цей коефіцієнт. Якщо коефіцієнт підвищення пенсійних виплат у минулому році був менший, ніж вищезазначений, то збільшення пенсій здійснюється з урахуванням попереднього підвищення.

Пенсії перерахують у травні 2013 року з доплатою з 1 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 30 Квітня 2013 18:00
Тільки волинянам? А чим ми такі хороші відносно інших областей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus