USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто з лучан отримає пільгову пенсію

6 Листопада 2014 10:24
Лучани, які працювали на підприємствах із шкідливими умовами праці, а ті підприємства уже ліквідовані, вимагають дострокового виходу на пенсію.

Про це стало відомо під час чергового засідання комісії з питань підтвердження стажу роботи на посадах, що дають право на призначення пенсій на пільгових умовах або за вислугу років, що відбулося в головному управлінні Пенсійного фонду України у Волинській області під головуванням заступника начальника головного управління Лариси Лучковської.

Так, цього разу профільна комісія розглянула заяви 10-х осіб, які звернулися протягом останнього часу до територіальних управлінь Фонду за офіційним визнанням достатніх правових підстав для призначення пільгової пенсії.

Варто зазначити, що згідно із обставинами громадяни вимушені були звернутися до комісії, оскільки підприємства, де вони працювали на посадах із шкідливими умовами праці, на даний час ліквідували. Тож, у результаті прийнятих комісією рішень 7 осіб зможуть скористатися правом дострокового виходу на пенсію вже в поточному році, 1 чоловік – при досягненні 58-річного віку. Двом особам відмовили у зарахуванні до пільгового стажу періодів роботи в зв’язку з відсутністю документального підтвердження первинними документами факту пільгової роботи заявників.

Отже, ухвалені на засіданні рішення дадуть можливість вісьмом громадянам реалізувати власне право на призначення пенсій на пільгових умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 6 Листопада 2014 11:01
Давно пора всі пільги відмінити. Давати пенсії тільки інвалідам.
дідух до лучани Показати IP 6 Листопада 2014 20:01
Ти, дуреко, батькам своїм порадь інвалідами стати для пенсії. Що вони тобі скажуть. Ти дурний, бо молодий. А було б тобі 50-60, ти б не казав, що пенсію тільки інвалідам треба давати
Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 11:26
У нашій країні дають пенсії здоровим людям, а інвалідам без ноги дають третю групу.Хто хитрий ,наглий має пенсію в 50 років при стажі 5 років більшу ніж цей,що має стаж 41 рік.Така страна,такий дибілізм.
Ще Показати IP 6 Листопада 2014 14:02
Ще ,деякі, в минулому працівники органів пішли на пенсію після тридцяти років (в 32-35), зараз працюють на державних роботах. Де правда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus