USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські підприємства заплатять рівненській компанії мільйон боргу

25 Квітня 2013 19:00
Два волинських підприємства змушені заплатити мільйонний борг рівненській компанії.

Рівненське ТзОВ «Міжнародна насіннєва компанія» намагається через суд стягнути з волинських підприємств «Агрофірма Луга-Нова» та «Універсам» більше 1 мільйона гривень, - повідомляє «Під прицілом».

Відтак, до Господарського суду Волинської області звернулось ТзОВ «Міжнародна насіннєва компанія» з позовом до дочірнього підприємства «Агрофірма Луга-Нова» та ПП «Універсам» про стягнення 1 мільйона 91 тисячу 708 гривень. Борг виник на підставі договору поставки насіння цукрових буряків.

Натомість, до суду також звернулось ТзОВ «Гранд Хол», яке у своїй заяві просить замінити сторону виконавчого провадження. Тобто, замінити стягувача ТзОВ «Міжнародна насіннєва компанія» на ТзОВ «Гранд Хол».

Однак, підприємства-відповідачі вважають таку заміну безпідставною та непідтвердженою. Натомість, суд вирішив, що їх думка достатньо не підтверджена доказами, отже заява цілком обґрунтована та підлягає до задоволення.

Тож, суд ухвалив заміну стягувача. Відтепер дочірнє підприємство «Агрофірма Луга-Нова» та ПП «Універсам» змушені відплатити свій мільйонний борг рівненському ТзОВ «Гранд Хол»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знавець Показати IP 25 Квітня 2013 21:13
Зливайте-но тепер, хлопчики, водичку...
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2013 11:33
Черговий "кидок" від від улюбленця Клімчука бізнесмена Ковальчука

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus