USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські податківці вилучили 71 гральний автомат

10 Червня 2008 23:55

Як повідомили «Волинським новинам» у відділі масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Волинської ДПА, у 2008 році в результаті проведення заходів із викриття порушень у сфері грального бізнесу працівники податкової міліції на території Волинської області вилучили 71 гральний автоматів вартістю понад 2 мільйона гривень.
Загалом на Волині зареєстровано 38 суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері грального бізнесу, в тому числі 8 букмекерських контор та 30 СГД з зареєстрованими гральними автоматами. Усі разом вони придбали 1918 патентів на здійснення діяльності у сфері грального бізнесу.
Щоб з’ясувати стан дотримання податкового законодавства суб’єктами господарської діяльності сфери грального бізнесу працівники податкової міліції у взаємодії з відділом оперативного контролю ДПА у Волинській області протягом січня-травня 2008 року здійснили 8 перевірок.
Через виявлені правопорушення за 5 місяців з обігу вилучено 58 одиниць гральних автоматів загальною вартістю 1 млн. 740 тис. грн. та 2 більярдних столи загальною вартістю 80 тис.грн. За результатами проведених заходів складено 4 адміністративні протоколи за ст.164 Кодексу про адмінправопорушення України в частині порушення порядку заняття підприємницькою і господарською діяльністю щодо винних осіб, які направлено на розгляд до судових органів.
Вже в червні вилучено ще 13 гральних автоматів вартістю по 30 тисяч гривень кожен. У суб’єктів господарювання на час перевірки не виявилося дозвільних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus