USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські порушники торгівлі алкоголем та цигарками сплатили майже півмільйона гривень штрафу

22 Грудня 2008 12:43
Станом на 1 грудня 2008 року на території Волинської області діє 4882  ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновим виробами, з них  2511 на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2371 – тютюновими виробами. Про це 22 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Державноїх податкової адміністрації у Волинській області, на території області внесено до Єдиного Державного реєстру 62 місця зберігання оптових партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
За листопад  2008 року до Зведеного бюджету від сплати за ліцензії на виробництво, право експорту і імпорту, оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло 1493,0 тисячі  гривень.
У результаті реалізації заходів в рамках операції «Акцизна марка» у листопаді 2008 року працівниками регіонального управління спільно з іншими контролюючими органами проведено 15 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснювали  оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.
За результатами перевірок виявлено 19 порушень: – роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензії -5;– фактів зберігання  алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору або без марок встановленого зразка – 3;– роздрібна торгівля тютюновими виробами за цінами, вищими від   встановлених виробниками або імпортерами максимальних роздрібних цін – 4;–  роздрібна торгівля алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 1; – відсутність  товаро-супровідних документів на алкогольні напої та тютюнові вироби та порушення готівкого обігу  – 5;– порушення вимог статті 15-3 Закону України від 19.12.95 № 481/95-ВР (із змінами та доповненнями)  – 1.
За виявлені порушення  застосовано фінансові санкції  в сумі 16,5 тисячі гривень. З початку року стягнуто фінансових санкцій на суму 322,9 тисячі  гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus