USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських підприємців оподатковуватимуть «за євростандартами»

31 Липня 2012 15:43
Сервісні центри обслуговування платників податків будуть відповідати європейським стандартам на 100%.

Про це заявив заступник директора Департаменту обслуговування платників податків ДПС України Олександр Бондарчук під час відкриття найбільшого на Волині сервісного центру обслуговування платників податків Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Волинської області ДПС 31 липня.

За словами Бондарчука, разом із відкриттям подібних сервісних центрів податкова служба в Україні перейшла до відкритої форми співпраці з бізнесом. «Далі ви побачите, на скільки податкова служба може бути відкритою», - запевнив посадовець.

Його підтримав і голова ДПС у Волинській області Володимир Михалчич. Головний податківець упевнений, що існування такої установи у Луцьку є одним із кроків на шляху перетворення ДПС з фіскального органу на сервісну службу.

Михалчич зазначив, що усі послуги у центрах обслуговування будуть безоплатними. Зокрема, платники податків зможуть отримати в установі необхідні довідки та дозволи. А консультації працівники центру будуть надавати в іншій залі.



Окрім того, клієнти матимуть змогу безоплатно отримати у центрі ключі електронного цифрового підпису.
Загалом же Михалчич зазначив, що у сервісному центрі працюватимуть 24-25 податківців. Вони обслуговуватимуть 9 тисяч юридичних і 25 тисяч фізичних осіб, які мешкають в облцентрі. «Це буде економія часу, це будуть комфортні умови. Будуть працювати кваліфіковані фахівці», - запевнює Михалчич.


На важливість відкриття такої установи вказав і голова Волинської ОДА Борис Клімчук. На його переконання, існування сервісних центрів обслуговування платників податків покращить діалог влади і представників бізнес-середовища. Мовляв, ця «абсолютно правильна форма взаємодії», де «ніхто нікого не бігає і не доганяє, не хватає за руки», і є запорукою існування в Україні ефективного суспільства.

А якість наданих послуг і роботу працівників ДПС, за словами Бондарчука, платники податків зможуть оцінити, заповнивши безпосередньо у сервісних центрах відповідну анкету.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Повний капец Показати IP 31 Липня 2012 15:49
Ну вже зараз до інспекторів потрібно буде йти і звертатитися як до справжніх "панків". А вони Вам - ідіть подивіться, почитайте і взагалі чого прийшли, нада буде - самі визвемо. Десь - так!
Абрам Показати IP 1 Серпня 2012 09:47
Після їх консультацій можна лишитися без штанів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus