USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинським теплоенергетикам списуватимуть борги

30 Серпня 2011 16:55
Уряд каже, що для підприємств теплокомуненерго починається «нове життя», адже Кабмін планує «списати» або реструктуризувати їх борги, окрім боргів 2011 року.

Про це 30 серпня заявив перший віце-прем’єр Андрій Клюєв у ході селекторної наради з питань реформування ЖКГ.
Реструктуризація відбудеться за умови, якщо підприємства розрахуються за спожиті енергоносії у 2011 році.
«По старих боргах, які з’явилися в нас за останні 10, 15, а десь і 20 років, ми всі ці борги або повністю списуємо, або реструктуризуємо. Тобто 28 мільярдів - теплоенергетичному комплексу. В основному це підприємства теплокомуненерго, водоканал. Ми все списуємо до 1 січня 2011 року», - зазначив Клюєв.
За словами першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка на Волині існує заборгованість підприємств в сумі 31 мільйона гривень за 2011 рік. При цьому різниця в тарифах, яку також обіцяє покрити уряд, складає 33,2 мільйона гривень.
«Однозначно ми попадаємо в програму, але не всі борги будуть списані або реструктуризовані. Буде створена комісія та розроблене положення, яким вона буде користуватися. Вона ж буде дивитися чи можна ті чи інші борги списувати або реструктуризовувати тому чи іншому підприємству», - зазначив Олександр Башкаленко.
До слова, на селекторі було зазначено, що Волинська область виконує графік погашення заборгованості на 0%. Натомість, за словами Башкаленка, тут, вочевидь, закралася помилка, адже область виконує погашення справно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцк Показати IP 30 Серпня 2011 17:10
сцуко, а где же деньги? бля.. опять свои бобики заправлять за счет ЖКХ будут
Лучанка Показати IP 30 Серпня 2011 18:25
То блін всі давайте "накрадемо", а нам потім борги спишуть,супре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus