USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинський УБОЗ поділився зарплатою з армією

8 Квітня 2014 16:40
Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю Волині прийняли одностайне рішення віддати свій одноденний офіційний заробіток на потреби Української армії. Про це УБОЗівці обговорили на загальних зборах колективу.

– Суспільно-політична ситуація в окремих регіонах держави загострилася, а тому ми вирішили підтримати українську армію матеріально, – відзначив в.о. начальника УБОЗ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Віталій Кулик. – Сьогодні кожен небайдужий громадянин може долучитися до хорошої справи і надати фінансову допомогу Збройним силам України, адже військові дбають про оборону держави, захист її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності, - повідомили у волинській міліції.

Допомогти українському війську можна зателефонувавши або надіславши повідомлення з мобільного за номером 565. Детальна інформація – за посиланням: www.mil.gov.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вітьок ІІІ Показати IP 8 Квітня 2014 21:36
респект звичайно, є серед вас порядні, але мало. ви б на свої потреби скинулися. нормальну техніку закупити, а то працюєте дедовськими методами.
кеша Показати IP 9 Квітня 2014 00:51
єдина служба в міліції, за яку мені не соромно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus