USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський мільярдер не ризикує, бо не впевнений у гривні

10 Травня 2013 17:37
Співвласник групи «Континіум», нардеп Ігор Єремеєв пояснив, що його компанія стала менше брати участь у тендерах, адже там не впевнені, що держава розрахується з компанією.

Про це пише «Главком».
За його словами, є чимало факторів, які привели до меншої участі «Континіум» у тендерах.

«Скажімо так: ми хочемо менше ризикувати. Тому що тендер проводимо в березні, ціни повинні зафіксувати до грудня, розрахунки через 60 днів. У таких умовах кожен подумає сім разів», − зазначив Єремеєв.

Він додав, що умови державних закупівель не змінилися, однак із деяких тендерів компанія все ж таки вийшла, адже там не впевнені у стабільності гривні.

«Я не хотів би бути тим провокатором, який говоритиме, що гривня стабільна або нестабільна. Я хотів сказати, що є певна невпевненість. Сьогодні існує дефіцит бюджету і багато інших речей, які не гарантують розрахунків держави з нашою компанією. І тому ми прийняли рішення по можливості скоротити кількість тендерів, в яких ми беремо участь з державними організаціями», − уточнив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ахметов Показати IP 10 Травня 2013 17:59
Ліпить відмазки, просто донецькі прижали.
Віктор Амстердам Показати IP 10 Травня 2013 20:01
Ігор Миронович, хто б там що не говорив, але в сучасних українських реаліях вдало поєднує бізнес і політику.... Не ліг під донецьких, але й не не припенив "заігрування" із ними... Він навіть декларує свою опозиційність, хоча де-факто!?!?!? Бодай, на ньому немає "шлейфу" лихих 90-х ... Впевнений, що при більш-менш демократичних "роскладах" у нього не погане політичне майбутнє... Зрештою, він максималіст і роль такого собі "українського" Берлусконі була б для нього вкрай прийнятною, але для цього йому слід із "Волині" зробити АС Мілан))) p.s.: Вірте у себе!)
Вася Гнидава до Віктор Амстердам Показати IP 11 Травня 2013 08:01
"Вірте у себе" За законами Амстердаму за таким мільярдером кілька довічних плаче, Той хто пережив Кравчука, Кучму, Ющенка і працює в Україні при Януковичі - це динозаври.
Вова Показати IP 11 Травня 2013 08:16
обдер область як липку, розвалив купу підприємств, ще не забули як податківцю засланому гринюку мерседеса подарував за кришування континіуму, а той полудурок на радощах півдня перед податковою на киїській по колу їздив. чесний ви наш обібранець
Андрій Шариков до Вова Показати IP 12 Травня 2013 08:08
Так-так, рідкісний гівнючок цей гальчинецький Миколка... Даремно він з одним хлопцем у війну грався.
тато до Андрій Шариков Показати IP 12 Травня 2013 09:32
Казав я не раз тому довбню: "Не їв би часнику, то й з мордяки не смерділо б". То ні, до тупого не доходить, хвалиться всім: то у "Всеобучі" мільйони підняв, то на тещиних вишивках пів-Польщі скупив, то машини люблю крєпко великі... Сам згорів та й Бориса Петровича підвів - той був просто закоханий в нього.
луцьк Показати IP 11 Травня 2013 10:44
Самий чесний депутат це Єгор Лупан.
КрОт Показати IP 12 Травня 2013 17:46
Єгор -хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus