USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Волиньторф» продає відходи по собівартості

24 Липня 2013 15:04
На державному підприємстві «Волиньторф» збільшили ціну на крихтобрикети із 45 до 315 гривень за тонну. На це відреагували у Волинському територіальному відділенні антимонопольного комітету України.

Люди, які вміють рахувати гроші, повинні розуміти, що вигідніше використовувати крихту, ніж торфобрикети. Адже ціна відрізняється у десять разів, щоправда, за умови наявності сучасного енергозберігаючого котла, - кажуть в комітеті.

У Антимонопольному комітеті вважають, що задовільна ціна за тонну крихти - 45 гривень. Водночас, за тисячу кілограмів самих торфобрикетів треба викласти з гаманця мінімум 450 гривень.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: ЗБІЛЬШИЛАСЬ ВАРТІСТЬ ВОЛИНСЬКОГО ТОРФУ ТА ТОРФОБРИКЕТУ

Керівництво підприємства «Волиньторфу» не взяло до уваги рекомендації спеціалістів та підвищило ціну у сім разів. І на відповідне звернення Антимонопольного комітету надали економічно необґрунтувану та обіцяли зробити перерахунок, - розповів голова Волинського територіального відділення антимонопольного комітету України Віктор Гупало.

«Ми ще чекаємо на реакцію підприємства «Волиньторф» сьогодні до вечора, 24 липня. А завтра будемо вживати економічні санкції», - запевнив Гупало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маневичанин Показати IP 24 Липня 2013 16:41
Відходи від торфовиробництва не можуть бути використанні при виробництві торфобрикету.Ось тому і ціна тоі торфокрихти і не повинна бути більше 50 гривень.Позиція антимонопольног комітету правильна.
Іван Показати IP 24 Липня 2013 19:28
Продаю власні відходи за собівартістю - 20 грн. за купку. Самовиніс із вбиральні)))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus