USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянам не доплатили 10 мільйонів гривень зарплат

5 Липня 2011 17:49
Протягом половини 2010 року заборгованість із зарплати на Волині зменшилась майже на 3 мільйони гривень, і становила на початок липня трохи більше 10 мільйонів гривень.

Про це під час обласної селекторної наради у вівторок, 5 липня, доповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуард Стоєв.

За оперативними даними, станом на 1 липня заборгованість по заробітній платі по області склала 10,8 мільйонів гривень. Від початку року вона зменшилась на 2,8 мільйона гривень, розповів Стоєв.

В структурі загального боргу на економічно активних підприємствах заборгованість складає 6,2 мільйонів гривень.

Проте поруч із загальним зменшенням боргів зарплатна заборгованість зросла на деяких приватних підприємствах. Так, в Луцьку вкотре «відзначились» ТзОВ «Каскад-Продакшн» і ВАТ «Свемон-Волинь».

«Знову «Каскад-Продакшн»? Вони мене доконають. Півтора роки майже я тут і «Каскад-Продакшн». Там ще в них одна фірма – «Каскад-Транспорт». Домучать!», – висловився з цього приводу голова ВОДА Борис Клімчук.

«По «Каскад-Продакшн» порушені кримінальні справи, розглядається прокуратурою. Надіємося, що буде суттєве погашення боргів», – доповів у відповідь Стоєв.

Також Стоєв повідомив, що зросли борги і в Нововолинську – аж на 301 тисячу гривень.

Так, держпідприємство «Ремонтно-механічний завод» заборгувало своїм працівникам 217 тисяч гривень, приватна фірма «Львівська жінка», яка займається телетрансляціями, винна 62 тисячі гривень.

Близько 21 тисячі гривень боргу є у нововолинського Управління будівництва та інвестицій «Будінвест».

«Але керівництво міста пообіцяло, що візьме на контроль це. І вже у найближчий час боргів не буде», – доповів Стоєв.

Також чиновник повідомив, що мають борги і в управлінні водопровідно-каналізаційного господарства міста Володимира-Волинського – місцевий водоканал боргує 57 тисяч гривень. Проте, як розповів Стоєв, місцева мерія взяла кредит, відтак найближчим часом обіцяють позбутись цієї проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus