USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волиняни удвічі менше скаржаться податківцям

2 Липня 2013 09:20
До керівництва та посадовців органів Міндоходів на Волині громадяни звертаються вдвічі рідше, ніж торік, - повідомили у прес-службі Міндоходів у Волинській області.

Зі зверненнями та скаргами до керівників та посадових осіб органів Міндоходів на Волині протягом І півріччя 2013 року громадяни зверталися удвічі менше: за цей період на розгляд надійшло 141 звернення проти 316 за аналогічний період минулого року.

Третя частина усіх звернень стосувалися питань, пов’язаних із присвоєнням чи відмовою від номера облікової картки платника податків. У кожному десятому зверненні піднімалися проблемні питання здійснення підприємницької діяльності.

Разом з тим, у 19 зверненнях, а це 14 відсотків від загальної їх кількості, волиняни інформували про ймовірне ухилення від сплати податків. У 17 зверненнях волиняни піднімали питання контрольно-перевірочної роботи.

Варто відзначити, що повністю підтвердилися факти, викладені громадянами у трьох скаргах. У них, зокрема, йшлося про порушення суб’єктами господарювання підприємницької діяльності та в одному випадку заявник скаржився на недоліки в роботі органів Міндоходів.

Усі звернення громадян розглянули у визначений законом термін та надали громадянам обґрунтовані роз’яснення і відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скаржник Показати IP 2 Липня 2013 13:11
А толку скаржитись?((((((((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus