USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни вимагають дорогу на свою вулицю. ВІДЕО

17 Липня 2013 08:00
Півмільйона гривень, які мерія Нововолинська вирішила витратити на ремонт скверу біля пам’ятника воїну-прикордоннику, частина депутатів міськради пропонує скерувати на подальше асфальтування віддаленої вулиці - Некрасова.
Шлях, що з’єднає 5,6,15-й мікрорайони з центром міста - важливіший за мощення скверу, вважають народні обранці.

Чи підтримують ідею будівництва дороги по вулиці Некрасова мешканці? Чи треба прискорити роботи? Депутати Нововолинської міськради разом із журналістами завітали на тиху вуличку, що сусідить із хлібозаводом і густонаселеними мікрорайонами, - інформує «Проновік».

Мама двох малят із дитячим візком у руках каже, не вагаючись: «Дуже хочемо, щоб для нас була добра дорога!»

Такої ж думки і її сусідка – говірка пенсіонерка, яка поралась біля хати: «Асфальтівка дуже потрібна, дай Боже здоров’я тому, хто її задумав. Напливу машин не боїмося, ні. Вони й тепер гасають туди-сюди, куряву здіймають – усі вікна запорошені. А то ж асфальт буде!»

«Багато важить якість дорожнього покриття, - наголошує
молодик із водійським досвідом. – Якщо зроблять нормально, за стандартом, то й дорога буде довготривалою, й люди будуть задоволені».
Долучилась до розмови молода енергійна бабуся, чиї діти й онуки мешкають у 15-ому мікрорайоні. Щоб навідати родину, жінка часто мусить місити багнюку або вдихати пилюку. Запевняє: «Це ж не тільки нам на цій вулиці асфальтівка потрібна! Працівники хлібозаводу тут постійно ходять на роботу. Та й тротуар не завадило б зробити».

Ви пройдіться по людях – усі за дорогу! Як зараз нарешті почали робити, то всі радіють.
Але ж треба не так, що 50 метрів на одній вулиці зробили, 50 – на другій, 50 – на третій.
Зробіть одну вулицю повністю вже цього року, а наступного року зробіть іще одну!

Чекають мешканці приватного сектору й на пуск громадського транспорту. Нарікають: незручно їм діставатись аж на вулицю Ковпака чи Шахтарську, аби сісти в маршрутку.

Водій «швидкої допомоги», яка приїхала сюди за викликом і зупинилась біля чиєїсь хати, краще за інших розуміє гостроту порушеної депутатами проблеми: «Дороги в Нововолинську дуже потрібні», – втомлено каже він. І цікавиться, чи не можна додати міцне слівце на адресу місцевих керманичів.

Доки питання будівництва дороги у повному обсязі зависло у владних кабінетах міста й області, мешканці приватного сектору біля хлібозаводу нервово чекають на «швидку», яка, перш ніж надати їм невідкладну допомогу, мусить подолати 800 метрів стратегічного бездоріжжя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 17 Липня 2013 12:44
Про сполучення центру місті зі 15 м-ном Нововолинська, мова ведеться вже років зо 30-ть. На це ніколи не вистачало коштів. Як не дно міського озера, то вилизування фасаду міськради чи прилеглої до неї території, будівництво аркади перед її входом чи перекладання двічі, асфальтного покриття під її вікнами, щоби В.Б. не замочили своїх цісарських ніжок... І ще десятки інших, не менш дурнуватих та дороговартісних проектів міського голови В.Сапожнікова на яких, (може) хапаються "відкати". Четверту каденцію, цей чужинець, доводить до "ручки" шахтарське місто на Волині. Хоче балотуватись вп'яте. Не цезуруйте коментар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus