USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Вулицю у Луцьку хочуть ремонтувати за 4 мільйони

9 Листопада 2016 19:30
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття на шляхопроводі по вулиці Рівненській у Луцьку.

Інформація про це опублікована на сайті електронних закупівель Prozorro, - повідомляє «Конкурент».

Очікувана вартість ремонтних робіт становить 3 673 912 гривень. Критерієм відбору переможця є ціна. Подати тендерні пропозиції можна до 23 листопада 2016 року. Початок аукціону призначений на 24 листопада 2016 року на 12:58 год.

У проекті договору зазначається, що роботи мають завершити до 31 грудня 2017 року. Гарантія якості закінчених робіт і змонтованих конструкцій, відповідно до договору, становить 7 років.

Нагадаємо, департамент житлово-комунального господарства оголосив тендер на капітальний ремонт вулиці Кривий Валза 4,670 мільйона гривень. Натомість депутат міськради Ігор Поліщук свого часу повідомив, що готує звернення до міського голови з вимогою скасувати тендер. Головна мотивація скасування – це завищена вартість робіт, а вона, згідно з попередніми розрахунками, становитиме 4,7 мільйона гривень.

Урешті, термін, відведений на тендер з реконструкції вулиці завершився. Як йдеться на сайті закупівель Prozorro, тендер відмінили через те, що в торгах мають брати участь мінімум двоє учасників, але заявка надійшла лише одна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus