USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Викрили фірму, що хотіла забагато відшкодування ПДВ

28 Квітня 2011 09:35
На Волині викрили директора фірми, який безпідставно заявив про відшкодування 300 тисяч гривень податку на додану вартість.

Про це повідомили 28 квітня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Щоб незаконно отримати кошти з державного бюджету, службові особи підприємства внесли до податкової звітності інформацію про невиконані роботи та ненадані послуги бізнес-партнерами.

Як з’ясували співробітники податкової міліції, підприємство, що спеціалізується на впровадженні екологічних технологій, домовилося з двома комерційними партнерами про чітко окреслений обсяг робіт та послуг при посадці яблуневого саду на території однієї з сільських рад Черкащини.

Згодом, до податкової інспекції фірма подала звіти з інформацією про повний комплекс отриманих послуг від своїх ділових партнерів та реалізацію товарно - матеріальних цінностей.

Однак, насправді бізнес-партнери частину робіт не провели, а товарно-матеріальні цінності не реалізовували. Тому й податковий кредит волинським підприємством сформовано незаконно і безпідставно завищено валові витрати – з’ясували податківці..

Співробітники податкової міліції Волині стверджують, що законних підстав для відшкодування 300 тисяч гривень з державного бюджету фірма не мала.

Намір директора заволодіти державними коштами правоохоронці задокументували.

А прокуратура Волинської області за зібраними матеріалами стосовно директора підприємства порушила кримінальну справу за фактом вчинення замаху на заволодіння чужим майном у вигляді бюджетного відшкодування податку на додану вартість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus