USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинському бізнесу поліпшують сервіс відшкодування ПДВ

28 Квітня 2014 09:45
На Волині фіксують тенденцію до збільшення сум відшкодування ПДВ в автоматичному режимі. Зокрема, протягом січня-квітня 2014 року волинські підприємства реального сектору економіки в автоматичному режимі отримали 69,7 мільйона гривень відшкодованого податку на додану вартість, повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

«Тобто, понад 74 відсотка від загальної суми отриманої бюджетної компенсації на Волині надійшло на рахунки платників ПДВ в автоматичному режимі. Таке більш як трикратне зростання сум автовідшкодування проти аналогічного періоду минулого року – ознака ефективності сервісу ПДВ –автоматики», - вважає начальник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Зі слів керівника ГУ відомства на Волині, можливість отримати відшкодування ПДВ автоматично стимулює місцеві підприємства відповідати визначеним критеріям для користування цим сервісом.

«І хоч у переліку підприємств, що отримують бюджетне відшкодування ПДВ в автоматичному режимі, близько десяти місцевих представників бізнесу, ми сподіваємося, що кількість користувачів цього сервісу збільшуватиметься», - підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Довідково: протягом січня –квітня 2014 волинському бізнесу відшкодовано 93,9 мільйона гривень ПДВ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus