USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Вирішилось питання добудови шахти №10 «Нововолинська»

11 Вересня 2014 13:30
Президент Петро Порошенко підписав Закон щодо підтримки вугільної галузі. Про це йдеться на сайті Президента України. Таким чином, шахта № 10 «Нововолинська» незабаром отримає кошти на завершення будівництва.

Гроші на добудову цього соціального-значимого об’єкта не лише для шахтарського краю, а й для Волині загалом, надійдуть в область найближчим часом. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, що на добудову шахти № 10 «Нововолинська» з держбюджету виділять 100 мільйонів.

Сьогодні, 11 вересня Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до додатка №3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік».

Законом №1652-VII забезпечується своєчасний розрахунок з підрядними підприємствами за виконані роботи та надані послуги на будівлях, що фінансувалися в минулі роки за кошти державної підтримки будівництва об’єктів вугле- та торфодобувних підприємств, виплату заробітної плати працівникам підрядних організацій шляхом перерозподілу бюджетних коштів між бюджетними програмами.

Цим Законом у межах обсягу фінансування видатків Міністерству енергетики та вугільної промисловості України спрямують 180 мільйонів гривень на фінансування нової бюджетної програми "Державна підтримка будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств" та одночасно зменшено на цю ж суму видатки за бюджетною програмою "Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції".

Нагадаємо, у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України запевнили, що Нововолинську шахту №9 не закриють до відкриття шахти №10.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus