USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З 1 січня розпочинається новий етап з компенсації радянських вкладів

20 Грудня 2013 15:27
Проект державного бюджету України на наступний рік передбачає виплату грошових компенсацій вкладів Ощадбанку СРСР. Як заявив Президент України Віктор Янукович вчора в інтерв'ю журналістам українських ЗМІ, для цього в бюджеті заплановано 6 мільярдів гривень, - повідомляє «The Kiev Times»
Як зазначив Янукович, під час обговорення проекту він особисто виступив проти скорочення цієї статті витрат .

«Я знаю цей бюджет, я його вчора дивився до пізньої ночі, і там стояло питання з приводу повернення заощаджень. Я взяв ручку і викреслив цей знак питання, тобто, залишили в бюджеті 6 мільярдів гривень на повернення заощаджень», - сказав президент.

Президент вважає розроблений бюджет оптимістичним. Верховній Раді пропонується затвердити бюджет з дохідною частиною в сумі 392,4 мільярда гривень і видатковою - 447,3 мільярда гривень при граничному дефіциті 59,5 мільярда гривень.
Як зазначає інтернет-видання Lb.ua, передбачена сума в бюджеті нічого не означає , тому що грошей на компенсації все одно немає.
Згідно з даними Міністерства фінансів, заборгованість вкладникам Ощадбанку СРСР становить близько 117 мільярдів гривень , скоротившись за минулий рік на 4,5 мільярда гривень.
Ще в березні минулого року голова Нацбанку Сергій Арбузов виключив виплати компенсацій за рахунок емісії, пошук ресурсів став залежати від зростання економіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus