USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Волинської митниці не надходять кошти на ремонт дороги Луцьк-Львів

6 Червня 2016 13:59
Суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності припиняють обслуговуватися на Волинській митниці ДФС, а за підсумками травня митниця не виконала доведених показників і не перерахувала коштів на ремонт автошляху Львів-Радехів-Луцьк.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 6 червня.

Як повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, на ремонт автодороги Львів-Радехів-Луцьк до спеціального фонду обласного бюджету за станом на 1 червня надійшло 99,4 мільйона гривень. З урахуванням залишків, які були минулого року, ця сума становила 203,6 мільйона. Разом з тим, у зв’язку з відсутністю індикативних показників надходжень жодної копійки від митниці у минулому місяці не надійшло. За підсумками травня зафіксували невиконання доведених Волинській митниці ДФС показників.

З початку року ремонт дороги профінансували на 151,7 мільйона гривень та з метою отримання додаткового ресурсу на проведення ремонту дороги (на який потрібно понад 450 мільйонів) посадовець звернув увагу керівництва Волинської митниці ДФС на необхідність активізації роботи з забезпечення надходжень митних платежів наступного місяця.

Голова ОДА Володимир Гунчик дав доручення своїм заступникам зустрітися з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та за результатами зустрічі проаналізувати їхню присутність на Волинській митниці. З його слів, протягом двох місяців чимало таких суб’єктів припинили обслуговуватися на Волинській митниці та перейшли на інші. За результатами травня спостерігають невиконання надходжень по митниці в цілому. Якщо так працювати надалі, то, мовляв, всі суб’єкти господарювання покинуть митницю. Посадовець планує підготувати звернення до першого віце-прем’єр-міністра та голови ДФС щодо незадовільної роботи Волинської митниці у травні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 6 Червня 2016 16:29
чесно нехто нехоче розмитнюватись тому і переходять на інші митниці
ягодин Показати IP 6 Червня 2016 21:05
а то ягодин дуже чесна митниця шо капєц.... платиш касу і валиш. без черги. Камери включіть онлайн якщо не вірите
Анонім до ягодин Показати IP 7 Червня 2016 00:23
Треба микитюкових порозганяти з митнимці,а гунчик тоже, хоче отримувати кеш від цього не буде цього і правильно керівнк митниці робить. А хто хоче обслуговуватись в рівному флаг їм в руки! Це т, і що сидять на контробандах, занижених розмитненнях, Керівникові митниці треба зломати всі схеми та розганати микитівщину і буде порядок,
Той самий. Показати IP 7 Червня 2016 09:50
А Микитюк,це те той що не голосував за "річне" перебування авто на європейській реєстрації в Україні ??,і колишній начальник Ягодинської митниці з Турійська який влаштовує псевдо пікети "патріотів" проти "заробітчан",і повернення "його коханого", МІСЦЕВОГО до корита??
Думаючий Показати IP 7 Червня 2016 16:19
Ха-ха-ха Гунчика наказують за підтримку "волинських патріотів" точніше "микитюковських патріотів".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus