USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З Колківського лісгоспу стягують 127 тисяч

27 Серпня 2013 14:46
Приватне підприємство хоче стягнути з Колківського лісового господарства 127 тисяч гривень за неоплачений товар, - повідомляє «Під прицілом».

Так, ПП «Велена» звернулося до Господарського суду Волинської області з позовом до ДП «Колківське лісове господарство» про стягнення 127 016 гривень.
До цієї суми входить понад 123 тисячі гривень заборгованості, 3 041 гривень пені за прострочку платежу та 608 гривень відсотків річних.

Зокрема, за поясненнями позивача, заборгованість виникла через неоплату товару, відпущеного за видатковими накладними на підставі договору поставки.
Разом із тим, під час судового засідання представник ПП «Велена» просив стягнути 108 тисяч гривень, оскільки відповідачем було погашено борг обсягом 15 тисяч гривень, а також пеня та річні.

Натомість відповідач наголосив, що підприємство засноване на державній власності, належить до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України та входить до сфери управління Волинського обласного лісового та мисливського господарства. Власне тому відповідач вказує, що заборгованість у сумі 108 тисяч гривень буде погашена по мірі надходження коштів на рахунок ДП «Колківське лісове господарство».
Проте, суд був змушений перенести розгляд справи, оскільки відповідач не був проінформований про час чергового судового засідання.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus