USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За кордон з Волині вивозять підшипники, олію і соуси

4 Травня 2011 15:11
За перший квартал 2011 року волинська митниця перерахувала до державного бюджету 434 мільйони гривень, а сума товарообігу, здійсненого через Волинь, сягає 413 мільйонів доларів.
Про це повідомив головний митник області Геннадій Федик, розповідаючи про експортно-імпортні операції між Волинню та її сусідами, – пишуть Відомості.UA.
За словами Федика, імпорт зріс на 80 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Передусім товари надходять з Польщі, Литви, Росії, Німеччини та Великобританії.
З-за кордону везуть на Волинь моторні транспортні засоби, ізоляційні матеріали, сіль, господарську техніку, причепи тощо.
Волинь же експортує підшипники, нерафіновану олію, лісоматеріали, соуси до Польщі, Німеччини та Італії.
Крім того, через волинську митницю пропущено з початку року трохи більше мільйона осіб. Геннадій Федик каже, що їх кількість зменшилась, проте сума митних платежів зросла.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus