USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За неякісне електропостачання можна отримати компенсацію

16 Січня 2017 20:59
З 12 січня споживачі мають можливість отримувати компенсацію за неякісні послуги з електропостачання. Цього дня набув чинності Порядок забезпечення стандартів якості послуг з електропостачання, затверджений постановою НКРЕКП від 18.10.2016 № 1841, яка офіційно опублікована в газеті «Урядовий кур’єр» № 5.

Порядок розроблений Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з метою захисту прав споживачів, яким надаються послуги з електропостачання неналежної якості, стимулювання ліцензіатів до підвищення рівня якості послуг та відповідає практиці європейських країн.

Порядок запроваджує загальні та гарантовані стандарти якості надання послуг, встановлює процедуру надання та розміри компенсацій споживачам за недотримання гарантованих стандартів.

«Це дуже важливе рішення, яке надасть можливість споживачам нарешті отримати компенсацію за неякісні послуги з електропостачання. Регулятор і в подальшому буде піклуватися на рівні споживача про їхні інтереси та робити все можливе для їх захисту», - підсумував голова НКРЕКП Дмитро Вовк.

Розмір компенсації за недотримання гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бабаян Показати IP 16 Січня 2017 22:11
Налякали їжачка голим задом. Якщо за підключення кіловату гниди з обленерго деруть,без малого, дві тисячі; то компенсація у 100 чи 200 гривень - просто знущання.
Бабаян Показати IP 16 Січня 2017 22:28
Налякали їжачка голою дупою - за підключення кіловату гниди з обленерго деруть, без малого, дві тисячі. На фоні цього "компенсації" у 100 чи 200 гривень - просто знущання над людьми.
упс до Бабаян Показати IP 16 Січня 2017 23:43
БУЛА НЕОБЕРЕЖНІСТЬ ПОДЗВОНИТИ НА ГАРЯЧУ ЛІНІЮ(зашкалювала напруга)-на другий день набрали з ресу і "ніжно" пояснили щоб сам вирішив свої проблеми і більше щоб на них не жалівся...такий сервіс...
Бабаян до упс Показати IP 17 Січня 2017 10:43
Енерго - це махрова совдеповска корупційна контора. Хамське ставлення і зневага до споживача прописана у них в статуті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus