USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українці зможуть отримати компенсацію за неякісне електропостачання

19 Жовтня 2016 13:30
Нацкомісія затвердила гарантовані стандарти якості послуг з електропостачання для споживачів. Невдовзі українці матимуть право вимагати від постачальників електроенергії компенсації за невчасно або неякісно надані послуги. «Штрафи» складатимуть від 50 до 400 гривень, - повідомляє ТСН.

Учора, 18 жовтня, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на своєму засіданні прийняла «Порядок забезпечення стандартів якості послуг з електропостачання». Саме цим документом і передбачено, що споживачі матимуть право вимагати від енергокомпаній компенсації за неякісні послуги.

Гарантовані стандарти якості послуг з електропостачання наберуть чинності після реєстрації в Міністерстві юстиції.

«Це дуже важливе рішення, яке Комісія прийняла ще до введення в дію закону про регулятора. Зазначу, що через необхідність погодження та державну реєстрацію витрачається додатково щонайменше 2-3 місяці. Приймання закону про регулятора дозволить досягти функціональної незалежності та оперативності для прийняття рішень, спрямованих на даних споживачів», – зазначив голова НКРЕКП Дмитро Вовк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1111 Показати IP 19 Жовтня 2016 20:19
ціни для замилиння очей іхні послуги при підключенняі від 10 тисяч і вище а компенсація 100 гривень смішно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus