USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

За два тижні тепла лучани переплатять 2 мільйони

15 Жовтня 2013 17:46
Завчасно розпочатий опалювальний сезон обійдеться Луцьку майже в два мільйони гривень. Про це в інтерв’ю Волинським Новинам розповів Луцький міський голова Микола Романюк.

«Ми мусили запустити опалювальний сезон раніше, бо було дійсно холодно. Зараз – стало тепліше і можна було б не опалювати. Але зупинити процес не можна, бо доведеться усю систему знову розігрівати, а це шалені кошти. І так приблизно на два мільйони заплатимо більше», − каже Микола Романюк.

Нагадаємо, що опалювальний сезон у Луцьку розпочався 30 вересня. Саме тоді більше трьох діб середньодобова температура повітря не перевищувала 8 градусів з позначкою «плюс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ursa Показати IP 16 Жовтня 2013 02:29
Ну и памороки :) Есть отличные погодные сайты, ориентируясь на которые можно было спланировать начало сезона :) Сейчас вот невозможно в квартире сидеть, спать приходится с открытыми окнами... На улице +15С, а батареи раскалены, словно за окном -20С... Жесть :) Но разве нам привыкать? ;) Если фонари могут светить днём, то почему батареи не могут топить в жару? :)
Александр Показати IP 16 Жовтня 2013 10:03
ВН, а почему так мало возмущающихся лучан по поводу дикой жары? Почему не интересуются температурой у Климчука и Романюка? Вам уже не звонят в редакцию? Садики и школы не изнывают от жары? Инвалидов и бездомных Вам не жалко? Изжарятся ж ведь!:)) Самое лучшее в Украине - это люди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus